Kekemelik toplantısı

Toplumun % 1´i kekemelik sorunu yaşamaktadır. Türkiye´de 800 000, Belçika´da 100 000, Fransa´da 600 000 kişinin bu sorunu yaşadığı tahmin edilmekt

Keklemelik ile ilgili gönderilen duyuru haberi sizlerle paylaşıyoruz.

Toplumun % 1´i kekemelik sorunu yaşamaktadır. Türkiye´de 800 000, Belçika´da 100 000, Fransa´da 600 000 kişinin bu sorunu yaşadığı tahmin edilmektedir. Kekemelik hep konuşulmaktan kaçınılmış, gizlenmeye çalışılmıştır. Oysa değiştirilebilir bir alışkanlıktan başka bir şey değildir. Madonna,  Rousseau, Aristote, Churchill, Newton, Darwin, Bruce Willes kekeme olmalarına rağmen insanlığa yararlı çalışmalar yapmışlardır.
 
Ben UCL Eğitim Yönetimi master öğrencisiyim. Eski bir kekeme olarak Kekemeliğin insan hayatını olumsuz yönde etkilediğini yakından biliyorum. Yaptığım bilimsel ve pedagojik çalışmaların sonucunda kekemeliğimi kontrol etmeyi öğrendim. Bir öğretmen ve uzman olarak öğrendiklerimi başkalarına da aktarmak istiyorum. Life System derneği ile bilgilendirici toplantılar düzenliyoruz. İlk toplantımız Turkish Lady Derneğinde 3 Aralık saat 18.30 da yapılacaktır. 



Saygılarımla
 
Mustafa ÖZCAN