T.C. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu Brüksel'de yeni hizmete giren ve kısa adı ADSAM olan 'Avrupa Dini ve Sosyal Bilimler Araştırma Merkezi'nin yeni hizmet binasını gezerek, bu kurum ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
T.C. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Bardakoğlu Brüksel'de yeni hizmete giren ve kısa adı ADSAM olan 'Avrupa Dini ve Sosyal Bilimler Araştırma Merkezi'nin yeni hizmet binasını gezerek bu kurum ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Türkiye Cumhuriyeti brüksel Büyükelöisi Murat Ersavcı'nında hazır bulun duğu bilgilendirme toplantısında Araştırma merkezi Başkanı Prof. Dr. Halife Keskin sinevizon eşliğinde bir sunum yaptı. Avrupa'da yaşayan Müslümanları doğru bir şekilde bilgilendirme yapacak olan Araştırma Merkezi Üniversitelere yakın bir yerde hizmet verecektir.
Araştırma Merkezi oluşturduğu komisyonlarla çalışma ve programlarını genişletmeyi hedeflemekte. 4 katlı binada büyük bir kütüphanede bulunmakta.
Konuyla ilgili detaylı haber daha sonra yazılacak. Lütfen bizi izlemeye devam ediniz.