Belçika Müslüman temsil Kurumu Başkanı Şemsettin Uğurlu Anderlet'te bulunan ve saldırıya uğrayan İmam Rıza Camiini ziyaret ederek, cemaate başsağlığı dileğinde bulundu.
Belçika Müslüman Temsil Kurumu Başkanı Şemsettin Uğurlu Anderlet'te bulunan ve saldırıya uğrayan İmam Rıza Camiini ziyaret ederek, cemaate başsağlığı dileğinde bulundu.
Uğurlu, burada RTL televizyonuyla'da kısa bir röportaj yaptı. Olayı değerlendiren Uğurlu "Bu saldırı kabul edilemez. Bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz. Belçika'da yaşayan Müslümanların arasına nifak sokmak için yapılan bu terörist olayı kınıyor, Merhum Hoca Şeyh Abdullah'a Yüce allah'tan rahmet, kederli cemaatine ve tüm müslümanlara başsağlığı diliyorum" dedi.