138. KEZ KURULAN BRÜKSEL MİDİ FUARINA İLGİ HAYLİ BÜYÜKTÜ

~~Her yıl geleneksel olarak kurulan Brüksel Midi Fuarı 15 Temmuz 2017 günü açıldı. 20 Ağustos 2017 gününe kadar açık olacak olan Fuar bu yıl 138. Kez kurulmakta.

~~Her yıl geleneksel olarak kurulan Brüksel Midi Fuarı 15 Temmuz 2017 günü açıldı. 20 Ağustos  2017 gününe kadar açık olacak olan Fuar bu yıl 138. Kez kurulmakta.

Fuarda yüzlerce eğlence, şans oyunları ve onlarca çocuk parkuru yanında yiyecek içecek reyonları göz doldurmakta. En çok ilgi yüksek de dönen ve gençleri fazlasıyla heyecanlandıran araçlara olmakta.

Çocukların ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği tüm stantlarda büyük kuyruklar oluştu.

Büyük ilginin olduğu  fuarı sizler için gezdik ve fuardan renkli kareleri sizler için derledik. Fuardan renkli karelere ulaşabilmek için haberimizin ana resminin üzerindeki oklardan resimlere ulaşabilirsiniz.

www.belcikaaydinhaber.com