SKY LIVE VE MİSİAD'IN İFTARI SİYASET ZİRVESİNE DÖNÜŞTÜ

Kısa adı MİSİAD olan "˜Milliyetçi Sanayici ve işadamları Derneği Belçika Temsilciliği ve Sky Live Televizyon'u Brüksel'in gözde solonu Birmingham Salonundaki iftar yemeği programı adeta siyasi zirveye dönüştü.

Kısa adı MİSİAD olan ‘Milliyetçi Sanayici ve işadamları Derneği Belçika Temsilciliği ve Sky Live Televizyon’u Brüksel’in gözde solonu Birmingham Salonundaki iftar yemeği programı adeta siyasi zirveye dönüştü.

MİSİAD Belçika Başkanı Ethem Kışlalı ve SKY LIVE Yayın Kurulu Başkanı Saffet Han’ın davetlilerini ağırladığı iftar programına, Brüksel Başbakanı Rudi Vervoort, PS’nin ağır toplarından Laurette Onkelinx, Federal Milletvekili Françoise Schepmans, PS Federal Milletvekili Liste başı Ahmed Laaouej, Bakan Fadila Laanan, Schaerbeek belediye başkanı Bernard Clerfayt, Belçika Başbakan Danışmanı ve Evere Belediye Meclis üyesi Belma Tek, Başkan yardımcısı Mehmet Bilge, Meclis Üyeleri Döne Sönmez, Emel Köse, Hayat Mazıbaş,  İbrahim Dönmez, Siyasiler Ewa Dolinska, Hakan Balkan, Gülcan Bozdağ, MİSİAD Marmara Bölge Koordinatörü Kadir Yücelbaş,  CHP Belçika Birliği Başkanı Derya Bulduk, Saadet Partisi Temsilcileri, STK Temsilcileri, İşadamları, Sanatçılar, Sky Live program yapımcıları, çalışanları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Program MİSİAD Belçika Başkanı Ethem Kışlalı sinevizyon eşliğinde MİSİAD’ı tanıtarak, derneğin Türkiye ve Avrupa yapılanması ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Skylive Koordinatörü Uğur Çalışkan SKY Live yayınları hakkında istatiksi bilgiler aktararak gerek MİSİAD gerekse SKY Live Yayın grubu adına tüm katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra, Brüksel Başbakanı Rudi Veervoord, Bernard Clerfayt,, Françoise Schepmans ise yaptıkları selamlama konuşmaları ardından kendilerine birer plaket sunuldu.

Siyasiler konuşmalarında Skylive ve MİSİAD hakkında görüşlerini açıklayarak, bu organizasyona ev sahipliği yapan kurum temsilcilerini güzel organizasyonlarından dolayı teşekkür ederek, sıcak mesajlar verdiler.

Konuşmalar sonrası okunan ezan ile birlikte iftarlar açıldı. İftar öncesi ve sonrası halk Sanatçısı Melike Tarhan ve ekibinin birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle program geç saatlere kadar devam etti.

Davetlilerin memnun olduğu gecede yakınlaşan ’26 mayıs 2019’ seçimleri kulis sohbetlerinin ana konusuydu.

www.belcikaaydinhaber.