BTMB ÜYELERİ LİEGE ŞEHRİNDE BİRARAYA GELDİ.

Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle arkadaşlarımızla beraber Liege'de bulunan Sofram restorantında buluştuk

Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle arkadaşlarımızla beraber Liege'de bulunan Sofram restorantında buluştuk

Celil Gundogdu Aydın Haber) Fikret Aydemir ( Yeni Posta - 8.Gün) Ulusoy Mustafa ( İHA) Zana Gargara ( Radio Gar) Donmez Huseyin (Gundem.be) Ka Duran Ka ( Bruxelles Korner ) Esen Kalın. ( radio Gold )

BTMB ÜYELERİ LİEGE ŞEHRİNDE BİRARAYA GELDİ. Kısa adı BTMB olan Belçika Türkçe Medya Birliği Üyeleri Belçika’nın Liège şehrinde bir araya geldiler.

BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez ile birlikte Kadir Duran/Brüksel Korner, Fikret Aydemir/Arda Medya, Celil Gündoğdu/Belçika Aydın Haber, Zana Eminli Acar/Radyo GAR, Mustafa Ulusoy/İHA Ajans ve Esen Kalın/Radyo Program Yapımcısı olarak 10 Ocak Gazeteciler Günü vesilesi ile Liege şehrinin Sint-Nicolas ilçesinde bir araya gelerek, 2021 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdiler.

Covid 19 pandemisi nedeniyle sınırlı sayıda tutulan bu buluşmada son 2 yıl içerinde medya sektöründe yapılanlar ve yapılamayanların detaylı bir şekilde ele alındığı buluşmada ayrı BTMB Başkanı Hüseyin Dönmez kamuoyu ile paylaşmak üzere hazırlanan bildiriyi okuduktan sonra BTMB üyeleri ile birlikte le alınan yorum ve mesajlar üzerine görüş alışverişinde bulundular. Bu anlamlı buluşmanın en çarpıcı yanı ise 2022 yılında hayata geçirilecek projelerin ilk defa BTMB üyeleri ile paylaşılması oldu.

Belçika kamuoyuna zamanı geldikçe duyuruları yapılacak olan yeni projelerle bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın hayatına ayrı bir katkı ve güzellik sunulmuş olacak. Covid 19 pandemisi nedeniyle zor günler yaşadığımız bir zaman diliminde geleceğe yönelik pozitif bir yaklaşım ve önemli fikir, düşünce ve projelerin konuşulduğu bu buluşma oldukça hoş sohbetlerin ardından leziz Türk tatlılarının yenildiği ve sıcak çayların içildiği bir hatıra olarak geride bırakıldı. BTMB adına gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini büyük bir samimiyetle yazan tüm gazetecilerimizin, medya emekçilerinin 10 Ocak Dünya Gazeteciler Gününü kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz.