~~İYİ PARTİ BELÇİKA DIŞ TEMSİLCİLİĞİ BRÜKSEL'DE MERKEZ BÜRO AÇILIŞINI YAPTI

"˜İYİ Parti Belçika Dış Temsilciği' Avrupa'nın ve Belçika'nın Başkenti Brüksel'de temsilcilik merkez Bürosunu açmanın heyecanını üyeleriyle birlikte yaşadı.

‘İYİ Parti Belçika Dış Temsilciği’ Avrupa’nın ve Belçika’nın Başkenti Brüksel’de temsilcilik merkez Bürosunu açmanın heyecanını üyeleriyle birlikte yaşadı.

Uzun yıllardan beri hizmet veren ‘İYİ Parti Belçika Dış Temsilciği’ gönüllüleri şimdiye kadar etkinliklerini farklı yerlerde biraraya gelerek kutlamakta veya toplantı yapmaktaydılar.

‘İYİ Parti Belçika Dış Temsilciği’ Başkanı Muammer Açıkel açılışta, Belçika Aydın Haber’e şu açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle bu merkezimizin açılışını onurlandıran Yönetim Kurulumuz üyeleri ve davetlilerimize teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi Covid-19’dan dolayı açılışımıza sınırlı davetli aldık. Pandemi kuralları dahilinde şimdilik sınırlı olarak yaptığımız açılışımızı, daha kapsamlı olarak ileride gelecek olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve heyeti ile yapacağız. 

Belçika’da her geçen gün artarak devam eden ‘İYİ Parti Gönüllüler’ katılımlarla büyümesi nedeniyle, ‘Gönüllülerimiz, kendilerine has bir merkeze kavuşmak için mücadele ederek, yeni ‘Merkezimizi açmak için maddi ve manevi katkılarda bulunarak, bu nezih yeri kendilerine kazandırdılar. Katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza ve üyelerimize çok teşekkür ediyorum.

Açılışımızdan dolayı çok mutluyuz. Bu mekan Belçikalı ‘İYİ Gönüllüleri’nin performansına performans katacaktır. Burada oluşturacağımız sinerjiyle diğer bölgelerde de açılışlarımızı planlamaktayız. Ülkemizdeki ‘İYİ’lerin Avrupa Gönüllüleri olarak, her alanda halkımızın yanında olduk ve olacağız. Yapacağımız etkinliklerle halkımızla el ele, gönül gönüle çalışacağız. İnşallah her şey iyi olacak.

Bu vesileyle açılışımıza telefonla katılarak, bizlere ‘hayırlı olsun dileklerinde bulunan’, İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’na ve arayan ve mesajlarıyla ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan partili vekillerimize ve üyelerimize  çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İyi Parti Belçika Dış Temsilciliği İcra Komitesi Heyeti şu şekilde oluşmakta : Başkan:  Muammer Açıkel, Sekreter: Yadigar İzzet Sağlam, Aile, Kadın ve Sosyal Politikalardan sorumlu Başkan yardımcısı : Fatma Betül Gürbulak, Gençlik ve Spor faaliyetleri Başkan Yardımcısı : Ali Kadir Altıntaş, Medya, STK ve Halkla ilişkilerden Sorumlu Başkan yardımcısı : Burçak İnel, Eğitim, Kültür ve Sanat faaliyetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı : Şamil Bilgiç, İsmail Kurt, Teşkilatlardan sorumlu Başkan yardımcısı : Celal Gel,

Açılış hayırlı olsun dilekleri ve Davetlilere Türk mutfağından hazırlanan yiyecek ve içecek ikramıyla son buldu.  www.belcikaaydinhaber.com

Büronun adresi: ~~‘İYİ Parti Belçika Dış Temsilciği’  Rue de L'inquisition 45   1000 Bruxelles.