KADİR DURAN İSTANBUL BEST FİLM FESTİVAL'DE ÖDÜL ALDI

Finans-Hesap Uzmanı, İş Danışmanı ve Brüksel Korner'in sahibi olarak tanınan Kadir Duran, uluslararası İstanbul Film Festivali tarafından "En İyi İstanbul Film Festivali", (İstanbul Best Film festivali) ödülüne layık görüldü.

~Finans-Hesap Uzmanı, İş Danışmanı ve Brüksel Korner'in sahibi olarak tanınan Kadir Duran, uluslararası İstanbul Film Festivali tarafından "En İyi İstanbul Film Festivali", (İstanbul Best Film festivali) ödülüne layık görüldü.

Kadir Duran "La Création"  "Yaratılış" adlı çalışmasıyla yapmış olduğu özel çalışma ile kısa belgesel kategorisinde ödül kazandı. Kadir Duran iş dünyası dışında sanat dünyasında da çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu alanda yapmış olduğu resim, tablo, ve fotoğraf sergileri ilgi ile takip edilmişti. Eserleri Brüksel'de  Schaerbeek belediyesi ve Evere belediyesinde bulunuyor. Kadir Duran yapmış olduğu kısa film çekimleri alanında bir yönetmen olarak bir ilk ödülü almış oldu. 

Duran kendisine layık görülen bu ödülü almamın gururunu ve mutluluğunu ifade ederek duygularını şöyle yansıttı: ‘’Mutluluğumu sosyal medyadan dostlarımla paylaştım. "Bugün, "Yaratılış" adlı kısa filmim ile En İyi İstanbul Film Festivali'nde ilk festival ödülümü duyurmaktan onur duyuyorum. Gerçekleşmesine katkıda bulunan(Inga konstantiva, Billy Peeters, Celestin, Nazife Can .... liste uzun ?) tüm işbirlikçilere teşekkür ederim. Ayrıca bu projede bana destek olduğu için özellikle Yüksel Çilingir'e ve bu özel çalışma ile beni ödüle layık gören jüriye de teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kaynak Linki = https://www.bruxelleskorner.com/haber/kadir-duran-istanbul-best-film-festivalde-odul-aldi-7922