FATIME VE ONUR SÖZLENEREK, SÖZ YÜZÜKLERİNİ TAKMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

Belçika Türk Toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan Niyazi Kızıldağ'ın yeğeni Onur ile, saygın İşadamı Tekin Karaca'nın kızı Fatime sözlenerek, söz yüzüklerini takmanın mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla birlikte paylaştılar.

Belçika Türk Toplumunun saygın şahsiyetlerinden olan Niyazi Kızıldağ’ın yeğeni Onur ile, saygın İşadamı Tekin Karaca’nın kızı Fatime sözlenerek, söz yüzüklerini takmanın mutluluğunu ailesi ve dostlarıyla birlikte paylaştılar.

Fadime’nin Annesi Gülcan Cebeci ve Onur’un Annesi Sevda Kızıldağ’ın evlatlarının duygulandığı törende Söz yüzüklerini Saygın Şahsiyet Hayati Karaca mutluluk temennileriyle takarak, genç çifti kutladı.

Söz yüzükleri dualar eşliğinde takılırken tüm davetliler gençleri ayakta alkışlayıp, tebrik ettiler. Söz Törenine katlanlar arasında Sevilen Sanatçı ve İşadamı Kasım Karaca, Değerli şahsiyetler, Hacı Allahkulu Yaşar, Oruç Er, Selahattin Aydın ve kalabalık davetli katıldı.

Söz töreninden sonra tün davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Belçika Aydın Haber olarak genç çift Fadime ve Onur’a mutluluklar diliyor, Kızıldağ ve Karaca ailelerini tebrik ediyoruz.