GAMZE İLE MUHAMMET DİLLERE DESTAN BİR DÜĞÜNLE DÜNYAEVİNE GİRDİ

Genç çift Gamze Demirkol ile Muhammet Özen Temse'de bulunan "˜Rietgors Palace Düğün Salonu'nda yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlenerek, dünya evine girdiler.

Genç çift Gamze Demirkol ile Muhammet Özen Temse’de bulunan ‘Rietgors Palace Düğün Salonu’nda yapılan görkemli bir düğün töreniyle evlenerek, dünya evine girdiler.

Belçika Türk toplumunun değerli şahsiyetlerinden İşadamı ve Siyasetçi Ali Özen ve, Handan Özen’in oğlu ile, saygın şahsiyetlerden Abdurahman Demirkol ve Aysel Gülistan’ın kızı Gamze evlilik töreninde mutluluklarını akrabaları, dostları ve yüzlerce davetlileriyle paylaştı.

Demirkol ve Özen aileleri davetlilerini sıcak bir şekilde karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler. Düğüne büyük ilginin olduğu ve yüzlerce Katılımcılar arasında Eski Milletvekili Veli Yüksel, Anvers Eski meclis Üyesi Ergun Top, Hamme Belediye meclis Üyesi Mustafa Toköz, Halk Sanatçısı Ferhat Belçika İyi Parti Belçika İYİ Parti Dış Temsilci başkanı Muammer Açıkel ve Yönetim kurulu üyeleri de vardı.

Genç çiftin salona girişiyle start alan düğünde genç çift dans ederek programa damga vurdular. Genç çifte daha sonra akrabaları ve davetlilerde eşlik ederek onları yalnız bırakmadılar.

Yöre şarkı ve türküleri eşliğinde gençler geç vakitlere kadar gönüllerince oynayıp, halay çektiler. Pasta kesimi ve takı töreniyle düğün sona erdi.

Belçika Aydın Haber olarak, genç çift Gamze ve Muhammet’e ömür boyu mutluluklar dilerken, Demirkol ve Özen ailelerini de tebrik ediyoruz. www.belcikaaydinhaber.com