ERENLERİN "˜KÜÇÜK CANLAR ŞENLİĞİ' MUHTEŞEMDİ

Kısa adı AKD VZW olan "˜Anadolu Kültür Derneği'nce Brüksel'de organize ettiği "˜Küçük Canlar Şenliği' muhteşemdi.

Kısa adı AKD VZW olan ‘Anadolu Kültür Derneği’nce Brüksel’de organize ettiği ‘Küçük Canlar Şenliği’ muhteşemdi.

Yüzlerce Minik Erenler, kendileri için düzenlenen muhteşem organizasyonda biraraya gelerek, bir taraftan gönüllerince eğlenirken diğer taraftan da sanatsal ve kültürel ve sportif etkinliklere katılarak hoş vakit geçirdiler.

Brüksel’de düzenlenen ‘Küçük Canlar Şenliği’ne katılarak manevi destekte bulunan Emirdağ Karacalar Köyü eski Muhtarı, ‘Kırmızı Muhtar’ lakaplı Nurettin Şahbaz, Erenler Derneği Onursal Başkanı Halil Şahbaz ve ‘Ehlibeyt Ozanı’ Yoksul Derviş’in yanında miniklerin ebeveynleri de katılarak, çocuklarının başarılarını alkışladılar.

Kurulan stant ve atölyelerde eğitmen ve hocalar eşliğinde Minik Canlar, Müzik dinletisi, Spor, Dans ve Tiyatro gösterileri, Resim Yapma-Boyama, Akıl Zeka oyunları, Bilimsel deneyler, Pasta-Kurabiye yapımı, Meyve suyu hazırlama ve sunma, Çiçek Dikimi-Bakımı, Müzik aletleri, yapımı gibi çalışmalara katılarak, hem yaptılar hem de bilgilendiler.

Küçük Canlar, güne özel giydikleri tişörtler ile renkli bir atmosfer oluşturdular. Programda Ebeveynler ve çocuklar çok mutlu olduklarını bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler.

Program Ehlibeyt Ozanı Yoksul Derviş’in birbirinden güzel deyişleri, tiyatro ve yemek ikramıyla son buldu.

‘Belçika Aydın Haber’ olarak böylesi güzel bir programa imza atan başta ‘Anadolu Kültür Derneği’ yönetimine, Ehlibeyt muhabbetli ‘Küçük Canları, bir güzel ve muhteşem şenlikte buluşturan ve onlara sanatsal ve kültürel, sportif öğretilerde bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.