Ahmet Furkan Karaca Sünnet Töreninde Salona Mehteran Eşliğinde Geldi

Belçika Iğdırlı Toplumunun Saygın Şahsiyetlerinden olan Hayrettin Karaca'nın torunu, İşadamı Erhan Karaca ve Hülya Karaca'nın evlatları Ahmet Furkan Karaca, dillere destan bir Sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.

Belçika Iğdırlı Toplumunun Saygın Şahsiyetlerinden olan Hayrettin Karaca'nın torunu, İşadamı Erhan Karaca  ve Hülya Karaca’nın evlatları Ahmet Furkan Karaca, dillere destan bir  Sünnet merasimiyle erkekliğe ilk adımını attı.

Sünnet Törenine Schaerbeek Belediye Eski Başkan Yardımcısı Sait Köse, Sanatçılar Kasım Karaca, (İmparator lakaplı)  Zeki İçlises, BEIGDER Kurucu Başkanı Celil Gündoğdu, BEIGDER Kurucu Başkan Yardımcısı Şener Karaca, BEIGDER Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi H.Halil Gönültaş,  Turkish Lady Genel koordinatörü Derya Aliç, STK Temsilcileri, İşadamları ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Brüksel’in prestijli salonu ‘Yeni Yaşam Düğün Salonun’da ailesi, akrabaları ve davetlilerin alkışları arasında Mehteran takımıyla sahneye gelen Ahmet Furkan, ailesiyle birlikte büyük bir heyecan yaşadı. Ahmet Furkan’ın heyecanına Kirveleri Adem Yaşar ve Nurten Güçlü’de eşlik ederek, karaca ailesini yalnız bırakmadılar.  Mehteran takımının birbirinden güzel okuduğu marş ve ilahileri sonrası, Hollanda’da Rotterdam Hicret Cami İmamı H. Şeyh İsrafil Demirtekin’in okuduğu Kuran ve ettiği dualar sonrası programda DJ sahne aldı.

Ahmet Furkan’ın ailesiyle birlikte yaptığı dans ve oynadığı oyunlarına akrabaları ve davetlilerde eşlik etti.

Furkan’a Kına töreni yapıldı. Renkli sahnelerin yaşandığı Sünnet programında çocuklarda Palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Takı ve Yemek programıyla Sünnet Merasimi büyük bir coşkuyla sona erdi.

Belçika Aydın Haber olarak, Karaca ailesinin mutluluğunu paylaşıyor, Delikanlılığa ilk adımını atan Ahmet Furkan’tebrik ediyor,  Yüce Allah’tan ilerleyen yıllarda Damatlık giymesini de diliyoruz…

www.belcikaaydinhaber.com