GELİN DAMAT "˜CHATEAU DU LAC'DAKİ DÜĞÜNLERİNE HELİKOPTERLE GELDİ

~~Brüksel'in en prestijli organizatörlerinden olan Yıldırım Organize sahibi Metin Yıldırım ve Emine Yıldırım evlatları Eyyüp ile, Süleyman Konakçı ve Merhume Havva Konakçı'nın kızı Hava dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

~~Brüksel’in en prestijli organizatörlerinden olan Yıldırım Organize sahibi Metin Yıldırım ve Emine Yıldırım evlatları Eyyüp ile, Süleyman Konakçı ve Merhume Havva Konakçı’nın kızı Hava dillere destan bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
Bine yakın davetlinin olduğu düğüne Federal Milletvekili ve Saint josse Belediye Başkanı Emir Kır,  Schaerbeek belediye başkan yardımcıları Sait Köse, Sadık Köksal, Saint Josse belediye meclis üyesi Derya Alıç, Sivil toplum temsilcileri katıldı.
Genval’de bulunan meşhur ‘Hotel Chateau du Lac’daki düğün törenine gelin ile damat helikopterle geldi. Helikopterin Şato önüne inmesiyle gelin ile damat davul zurna ile karşılandı. Karşılamada konfetler patlatılarak,  halaylar çekilip, oyunlar oynandı.
Daha sonra salona gelen Hava, Eyyüp çifti meşaleler eşliğinde salona girdiğinde genç çiftleri ‘Yurtseven Kardeşler’ orkestrası muhteşem şarkılarıyla karşıladılar.
Genç çiftlerin dansına davetlilerde katılarak onların oyunları ve mutluluklarını paylaştılar.
Son derece titiz bir organizede her hangi bir aksaklık yoktu. Metin ve Emine Yıldırım gece boyu davetlileriyle yakından ilgilenerek tebrikleri kabul ettiler.
Genç çiftin Zeybek oyunları büyük alkış aldı. Gençler Zeynep Yurtseverin şarkılarıyla gönüllerince eğlendiler.
Kesilen pasta, takı töreni ve tebrikleri kabul ile dillere destan olan düğün sona erdi.
Belçika Aydın Haber olarak Yıldırım ve Konakçı Ailelerini tebrik ediyor, genç çift Hava ve Eyyüp’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
www.belcikaaydinhaber.com