DİPLOMATLAR FİLİZ VE GENCAY'IN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR

~~Filiz ile Gencay dillere destan bir düğün töreniyle dünyaevine girdiler. Yıllardan beri Brüksel Başkonsolosluğu makam şoförlüğünü yapan mütevazi kişilikli Orhan Demir ve Nazmiye Demir'in oğlu Gencay ile Selbi Assiye Taş ve Abdil Yılmaz'ın kızı Filiz'in mutluluğunu paylaşanlar arasında diplomat ağırlıklı davetlilerde vardı.

~~Filiz ile Gencay dillere destan bir düğün töreniyle dünyaevine girdiler.

Yıllardan beri Brüksel Başkonsolosluğu makam şoförlüğünü yapan mütevazi kişilikli Orhan Demir ve Nazmiye Demir’in oğlu Gencay ile Selbi Assiye Taş ve Abdil Yılmaz’ın kızı Filiz’in mutluluğunu paylaşanlar arasında diplomat ağırlıklı davetlilerde vardı.

Akdeniz Düğün Salonunda muhteşem bir törenle  dünyaevine giren gençlerin dans ve oyunlarına zaman zaman Başkonsolosluk çalışanları da iştirak ederek, onlarla oynadılar.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen düğüne Emekli Büyükelçi Mehmet Özyıldız, Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu, Muavin Konsoloslar, Konsoloslar, Başkonsolos çalışanları, Schaherbeek Belediye Meclis üyesi Derya Aliç, Anderlecht Belediye Meclis üyesi Hediye Yiğit, Music Clup Başkanı İsmail Erdoğdu, işadamları, STK temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Davetlilerini karşılayan ev düğün sahibi Demir ve Yılmaz aileleri tebrikleri kabul ederek, gece boyu davetlileriyle yakından ilgilendiler. Gençlerin salona girmesiyle start alan düğün töreninde çiftlerin dansına davetlilerde eşlik ettiler. Sanatçı Erdoğan Süer’in birbirinden güzel şarkı ve türküleriyle davetliler de gönüllerince eğlenerek, gençlerin mutluluklarını paylaştılar.

Kına yakılması, takı merasimi ve pasta kesimiyle düğün töreni son buldu.

Belçika Aydın Haber olarak Demir ve Yılmaz ailelerini tebrik ediyor, genç çiftler Filiz ve Genceay’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.