İYİ OLACAK HASTANIN AYAĞINA DOKTOR GELİR...TÜRK DOKTORLAR BELÇİKA'da...

~~"Medical In Türkiye" projesi Belçika'nın Başkenti Brüksel şehrinde 25 Mayıs tarihinde başlıyor. Türk Sağlık turizminin en büyük projelerinden biri olan Türk sağlık sistemini ve Türk doktorlarını Avrupa'ya tanıtmak amacı ile Eylül ayında; 8 ülke 15 şehri kapsayan büyük bir tura hazırlanan Medical in Türkiye Projesi ve Türk doktorları, ilk sınavlarını Brüksel'de veriyor.

~~~~“Medical In Türkiye” projesi Belçika’nın Başkenti Brüksel şehrinde 25 Mayıs tarihinde başlıyor. Türk Sağlık turizminin en büyük projelerinden biri olan Türk sağlık sistemini ve Türk doktorlarını Avrupa’ya tanıtmak amacı ile Eylül ayında; 8 ülke 15 şehri kapsayan büyük bir tura hazırlanan Medical in Türkiye Projesi ve Türk doktorları, ilk sınavlarını Brüksel’de veriyor.

~~ 25 Mayıs tarihinde, Brussels 44 Center’da; Göz tedavileri, Kadın Doğum, Kısırlık tedavileri, kulak Burun Boğaz, Organ nakli, Fizik Tedavi, Bağımlılık Tedavisi, Saç Ekim ve Plastik cerrahi gibi pek çok konuda uzman doktor kadrosu ile dertlere derman olmaya başlayan Türk doktorların yanı sıra; tiyatro gösterisi ve konser ile renklenecek güne geri sayım başladı.

Hastane yetkilileri, doktorlar, acentalar ve hastaların ağırlanacağı Medical In Türkiye semineri için başvuruları aşağıdaki telefon numarasından yapabilirsiniz.

 Çeşitli sürprizlerin de olacağı Medical In Türkiye Belçika organizasyonunda katılımcılar;

 doktorlar ve tedavileri ile ilgili geniş bilgilere sahip olurken Türkiye’de tedavi olmanın avantajlarını da öğrenebilecekler. Belçika’lıların sorularını yanıtlayacak ve Türkiye’nin sağlık sektöründe bulunduğu noktayı anlatacaklar. Türkiye’nin sağlık uzmanları ile Türkiye’de tedaviler hakkında A’dan Z’ye bütün detayların birebir konuşulacağı bu özel günde sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

 Bu etkinlik ayrıca Türk toplumuna derin br nefes aldırmak için konser ve Stund-Up etkinliği ile birlikte yapılacak Tiyatro Sanatçısı "Umut Oğuz" "Mıknatıs" adlı oyunun ilk Avrupa gösterisini bu etkinlikte yapacak. Ayrıca Emirdağlı Sanatçı Bülent Gök ve Türk Halk Müziği sanatçısı "Ekin" seyircilere müthiş bir gece yaşatmak için Brüksel'de olacak.

 Adres: Kruidtuinlaan 44, 1000 Brussel
İletişim ve Kayıt için +32 465 929 103
  Türkiye +90 0553 045 46 26