La Lorraine Bakery Group: "Türkiye'nin En iyi İşvereni"

La Lorraine Bakery Group Türkiye, 50-250 çalışan sayısı kategorisinde ilk 5'e girerek "Türkiye'nin En iyi İşvereni" ödülünü aldı.

~~La Lorraine Bakery Group Türkiye, 50-250 çalışan sayısı kategorisinde ilk 5'e girerek "Türkiye'nin En iyi İşvereni" ödülünü aldı.

~~Dünyada bulunduğu ülkelerde güvenilirlik, saygı, hakkaniyet, gurur ve takım ruhundan oluşan Great Place to Work modeline ait boyutların analiz edildiği çalışmalara göre en iyi işverenlerin belirlendiği araştırma Türkiye'de bu yıl beşinci kez düzenlendi.

Belçika'nın dünyaca ünlü unlu mamuller markası La Lorraine, Türkiye pazarına üç yıl gibi kısa bir süre önce girmesine rağmen elde etmiş olduğu bu büyük başarı ve insan kaynakları konusuna
yaptığı değerli yatırımların da sonuçlarını almış oldu. Dünya genelinde 3150'den fazla çalışana sahip La Lorraine Bakery Group'un temel değerleri yenilikçilik, dürüstlük, girişimcilik ve tutkulu bir takım olma. İnisiyatif kullanmayı ve sorgulamayı destekleyen La Lorraine Bakery Group'da, her çalışan, hem kendi kariyeri hem de La Lorraine Bakery Group'un gelişimi hakkında söz sahibi.

Great Place to Work ödülünü La Lorraine Türkiye adına alan Genel Müdür Burak Deniz, konuyla ilgili olarak "Şirketleri şirket yapan aslında binaları, tabelaları ve ciroları değil içerisinde çalışan insanlardır. Bu noktada şirketimizi Türkiye'nin en mutlu ve iş sadakati yüksek çalışanlarına sahip şirketine dönüştürmek yönetim ekibimiz için en önemli misyon.
Bizim şirket sloganımız da ; "Hamurunda Tutku Var" ve biz biliyoruz ki; o tutkunun içinde de onu yaratan, oluşturan insan var. Çalışanlarımızın mutluluğu da o tutkunun sürdürülebilir ve başarılı olmasını sağlayacak en önemli faktör. Bu bilinçle çalışanlarımızın özel ve değerli hissetmesi, mutluluğu, en önemli önceliğimiz. Belirlediğimiz stratejilerde, yan haklarda, iş ortamında bunu nasıl daha iyi sağlayabiliriz sorusuyla daha iyi cevaplar bulmaya çalışıyor ve bunları aksiyona dönüştürüyoruz" açıklamasında bulundu.