KÖSE'NİN SPORCULARI ÖDÜL TÖRENİ TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ

Gençlik ve Spor'dan Sorumlu Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, her yıl geleneksel hale getirdiği ödüllendirme töreni tek kelime ile muhteşemdi.

Gençlik ve Spor’dan Sorumlu Schaerbeek Belediye Başkan Yardımcısı Sait Köse, her yıl geleneksel hale getirdiği ödüllendirme töreni tek kelime ile muhteşemdi.

Halles de Schaerbeek salonunda yaklaşık 600 sporcu ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirilen törende bir taraftan şampiyon olan ve çeşitli alanlarda başarı gösteren sporcular ödüllendirilirken, diğer taraftan da folklör ve spor guruplarının birbirinden güzel gösterileri adeta nefesleri kesti.

Başkan yardımcısı Sait Köse’nin himayesinde gerçekleştirilen ödül törenine Schaerbek Belediye Başkanı Bernad Clerfayt, Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Köksal, Michel de Herde, Spor kulüp başlanları, sporcular ve aileleri katıldı. Sporcular ödüllerini Başkan Clerfayt, Başkan yardımcıları Köse, Herde ve Köksal’ın ellerinden alarak birlikte basına görüntü verdiler.

Tuba Baş ve Sami Selvi’nin başarılı sunumları Mehmet Bilge, Canan Göl, Hülya Kocakaya, Christine Gecer, Dudu Akın, ve Yıldız Özgelengil’in hostesliğinde gerçekleştirilen törende zaman zaman duygulu ve ilginç anlarda yaşandı. Sinevizyonlar da başarılı sporcular ve başarı gösterdikleri dallar ile ilgili büyografik sunumlar yapıldı.

Başkan Yardımcısı Sait Köse, selamlama konuşmasını yapmadan önce Başkan Bernard Clerfayt’a da söz verdi. Clerfayt yaptığı selamlama konuşmasında. «Belediye olarak sporu çok ama çok önemsiyoruz. Bireysel anlamda spor yapan insanlar daha sağlıklı olduğu kadar çevredeki insanlarında sempatisini kazanıyor. Biz yöneticiler görev süremiz boyunca Schaerbeek'te spor'a ve sporcuya yatırım yaptık, bundan sonrada desteklerimiz artarak sürecek» diyen clerfayt, coşkulu ödül törenini gerçekleştirmesinden dolayı Sait Köse’ye ve katılan tüm davetlilere teşekkür» etti.

Başkan yardımcısı Sait  Köse daha sonra duygularını şu şekilde ifade etti:  «Ben uzun zamandan beri sizlerin de bildiği gibi başkan yardımcısı olarak spordan sorumluyum. Göreve geldiğim günden beri Schaerbeek’teki spor tesislerinin yenilenmesini hep hayal ediyordum ve bunları yenilemeye önem veriyordum. Şunu çok iyi biliyordum ki yenilenen spor tesisleri sporcularında performanslarını yükseltecektir. Bunun için hemen harekete geçtik ve uzun çalımalar neticesi bölgemizdeki bir çok spor tesisini yeniledik. Bu tesislerin yenilenmesiyle de sporcularımızın performansları da düşündüğümüz gibi arttı.

İşte performansların artışı da her dalda sporcuları ya şampiyon yaptı yada üstün başarıya götürdü .Belediyemiz sınırlarında sporun her dalı yaygınlaşırken, spor yapan gençlerin sayısı ve başarı seviyesi de bir o kadar yükseldi. Bu geceki ödül törenini düzenlememizdeki esas amaç ise, yıl boyunca çeşitli spor dallarında bireysel ve takım halinde çalışmalar yapan başarılı sporcuları ödüllendirmektir.

Belediye sınırlarımız içerisinde sporun tüm branşlarında faaliyet yapan sporcuları ve yöneticileri bu tören vasıtası ile bir araya getirip, onların kaynaşmasını, yeni dostluklar kurmalarına zemin hazırlanmasına katkı sağlamaktı» şeklinde ifade etti.

Ödüllerin verilmesi, kültürel ve sportif gösterilerin ardından tüm davetlilere açık büfeden yüyecek ve içecekler ikram edildi.  www.belcikaaydinhaber.com

----------------------------------------------------------------------

Belçika Aydın Haber olarak şampiyon olan başarılı sporcuları ödüllendirme adına muhteşem bir gece hazırlayan Spordan Sorumlusu Başkan Sait Köse’yi tebrik ediyoruz.