SAINT JOSSE "˜POTAGERE AİLE BAHÇESİ' TANITIM VE TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

~~Saint Josse belediyesi tarafından projelendirilen ve Rue "˜Potagére ve Rue de la Limite'den girişlerin olacağı 'Aile Bahçesi' tanıtım ve temel atma töreni kalabalık davetli ile birlikte gerçekleştirildi.

~~Saint Josse belediyesi tarafından projelendirilen ve Rue ‘Potagére ve Rue de la Limite'den girişlerin olacağı 'Aile Bahçesi’ tanıtım ve temel atma töreni kalabalık davetli ile birlikte gerçekleştirildi.

Saint Josse belediye başkanı Emir Kır başta olmak üzere, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, inşaat şirketi temsilcileri ve kalabalık Saint Josse sakinlerinin katıldığı törende, 1500 metrekarelik Aile bahçesini 6 ayda bitirecek olan inşaat firma yetkilisi  proje, çalışma ve aile bahçesinde yer alacak olan sosyal tesisler hakkında sinevizyon eşliğinde geniş olarak bilgiler aktardı.

Eylül ayında hizmete girecek olan ‘Aile Bahçesi’ olmayan ailelere hizmet verecektir. Oluşturulacak olan ‘Aile Bahçesi’nde çay, kahve içilebilecek. Bahçenin, çocuk oyun alanları, yeşil alanı ve dinlenme parkurlarıyla görsel anlamda çok güzel bir park olması bekleniyor.

Başkan Emir Kır yaptığı selamlama ve tanıtım konuşmasında: “Yakın zamanda kültürel anlamda yöremize büyük artı değer katacak olan Saint Josse Kültür merkezimiz ile ilgili tadilat çalışmalarının startını verdik.

Bugün de bölgemizde yaşayan ve bahçesi olmayan ailelerin çocuklarıyla hoş vakit geçirebilecekleri ‘Aile Bahçesi’nin tanıtım ve çalışmalarının startını vermenin sizlerle birlikte heyecanını yaşıyoruz. 1500 metrekare alan üzerine kurulacak olan ve Eylül ayında hizmete açmayı planladığımız bu bahçe örnek bir tesis olacaktır. Anneler ve çocukların rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirmelerini hedefledik.

Atıl durumda olan alanların halkımızın yararına sosyal tesislere dönüştürülmesi bizler için önemlidir. Bu tesisi projeden bitimine kadar emeği geçen herkese ve hususen de siz değerli Saint Josse sakinlerine teşekkür ediyorum. Bu bahçenin bölge sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kır tanıtım ve sunum sonrası, baretini takarak, iş makinasına binip bahçanin arka bahçesine açılacak kapının inşaatındaki duvarı yıkarak inşaatın başlama startını verdi.

www.belcikaaydinhaber.com