TUNABOYU KOROSU HUZUREVİNDE MUHTEŞEM BİR KONSER VERDİ

Noel kutlamaları öncesi Brüksel Jette'de bulunan "˜Residance Michele' adlı Huzurevinde yaşlı misafirler için, mini bir konser ve kutlama gerçekleştirildi.

Noel kutlamaları öncesi Brüksel Jette’de bulunan ‘Residance Michele’ adlı Huzurevinde yaşlı misafirler için, mini bir konser ve kutlama gerçekleştirildi.

Sanatçı Tuncay Yılmaz’ın (Kanun) şefliğinde, Aysun Bahtışen’in (Keman) ve Celal Sarı’nın (Darbuka)sı eşliğinde ‘Tunaboyu Korosu’ sanatçıları Anadolu ve Rumeli İllerinden seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla kutlamaya renk kattılar.

Kutlamaya Huzurevi sahibi Mme. Rodriguez, Müdire Gülsüm Yavaş, şef Zeynep Dişli ve çalışanlar Younes, Fouzia, Ruth, Eva, Sabrine ve huzurevi sakinleri katıldı.

Bindallileri ve siyah kostümleriyle ‘Tunaboyu Korosun’da yer alan Sevgül Sincan, Sevgihan Yıldız Bircan, Ülkü Yıldırım, Meliha Rüstem, Gülizar Şentürk, Nargül Viys, Baysal Mehmetali, Gamze Gölcük, Seher Ünal, Hale Ceyhan ve İlgüner Kaşifova adlı sanatçılar söyledikleri şarkılarla, huzurevi sakinlerinden bol bol alkış aldılar. Huzurevi sakinleri gönüllerince eğlenmenin heyecanını yaşadılar.

Huzurevi Müdiresi Gülsüm Yavaş ‘Belçika Aydın Haber’e yaptığı açıklamada organizasyon ile ilgili olarak şunları dile getirdi. “Huzurevi sakinlerimize zaman zaman her özel günde etkinlikler düzenlemekteyiz. Yakınlaşan Noel ve Yılbaşı kutlamaları çerçevesinde geleneksel olarak düzenlediğimiz bu güzel etkinliği  tekrar düzenlemenin nutluluğunu yaşıyoruz. Etkinliğimizi onurlandıran Tuncay Yılmaz şefliğindeki ‘Tunaboyu Korosu’na davetimize icabetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Hem personelimiz hem de yaşlı büyük misafirlerimiz burada gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşamaktalar. Onların da rutin yaşantıları dışında özel bir eğlence ile bir araya gelmeleri eğlenmeleri, onların moral motivasyonlarının yükselmesine vesile oluyor. Bu güzel etkinlikte emeği geçen gerek personelimize, gerekse çok değerli sanatçı ve koro üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. www.belcikaaydinhaber.com