TUĞÇE İLE YAKUT NİŞANLANMANIN SEVİNCİNİ YAŞADILAR

~~Hollanda Den Haag'da yaşayan Çakır ve Daştan Aileleri, evlatları Tuğçe Çakır ile Yakut Daştan'ın nişan mutluluğunu dostlarıyla birlikte yaşadılar.

~~Hollanda Den Haag’da yaşayan Çakır ve Daştan Aileleri, evlatları Tuğçe Çakır ile Yakut Daştan’ın nişan mutluluğunu dostlarıyla birlikte yaşadılar.

Ramize ve Hakkı Çakır’ın kızı Tuğçe ve Yakup Daştan ve  Sevilay Altan (merhume)’nin oğlu Yakut  Hollanda Wateringen şehrinde nezih ve güzel bir salonda evliliklerinin ilk adımı olan nişan törenini gerçekleştirdiler.

Davetlilerin alkışları içerisinde salona gelen çiftler, dans ederek nişanın startını verdiler. Genç çiftlere arkadaşları, aileleri ve davetlilerde eşlik ettiler. Genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

‘Belçika Aydın Haber Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni’ Celil Gündoğdu’nun da yeğeni olan Yakut Daştan ve Tuğçe Çakır'ın nişan yüzüklerini  Hacı Ayvaz Altan, "mutluluk dilekleriyle" taktı.

Nişanlanan gençler bir taraftan birbirlerini tebrik ederken, diğer taraftan da büyüklerinin ellerini öperek, tebrikleri kabul ettiler.

Gelin adayı Tuğçe’nin doğum gününde yapılan nişan töreni kesilen nişan ve doğum günü pastasıve ailelerin hatıra resim çektirmeleriyle son buldu.

‘Belçika Aydın Haber’ olarak, Çakır ve Dastan ailelerini tebrik ediyor, genç çift Tuğçe ve Yakut’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

www.belcikaaydinhaber.com