BAŞKAN KIR, BAŞARILI SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ

~~Saint-Josse Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği spor ödül törenini görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

~~Saint-Josse Belediyesi her yıl geleneksel hale getirdiği spor ödül törenini görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve Spordan Sorumlu Kadir Özkonakçı düzenledikleri ödül töreninde 100’e yakın başarılı sporcuyu ödüllendirdiler.

Başkan yardımcıları ve sporcu ailelerinin de katıldığı ödül töreninde ‘2018 yılında ferdi ve takım halinde yerel, bölgesel ve uluslararası müsabakalarda kazanan ve şampiyon olan sporcuları madalya ve kupalarla ödüllendirdi.

Saint Josse Belediyesi ‘2018 yılı Spor ödülleri’ töreni belediyenin yeni bina salonunda gerçekleştirildi.

Program, dans gösterisi, Belediye Başkanı Emir Kır ve Spordan Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Özkonakçı’nın ‘hoş geldin’ konuşmasıyla start aldı.

Başkan Kır, “Spor’ gelecek sağlıklı nesiller için çok önemlidir”

Başkan Emir Kır, “Spor bizim önceliklerimizdendir. Gençlerin sağlıklı, dinamik olarak yetişmelerinde spor etkendir. Bu anlayıştan yola çıkarak belediye olarak spora daha çok önem vermekteyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapabilmelerini sağlamak için Brüksel’de bulunan 19 Belediye’den en çok yardım yapan ve çek veren biziz. Her çocuk için 250 euro spor çeki vermekteyiz. Mahallelerimizin müsait olan alanlarında kapalı ve halka açık spor alanları düzenlemekteyiz.

Biz gençleri bağlı bulundukları kulüpleri her alanda desteklemekteyiz. Onların başarılı sporcular olarak yetişmelerine gücümüz oranında destek veriyoruz.

Bu gün sizlerin de şahit olduğu gibi bu gün burada yüzlerce gencimiz ve yetişkinlerimiz yerel, bölgesel, federal ve uluslararası alanlarda göstermiş oldukları başarılarıyla iyi dereceler ve  şampiyonluklar elde ederek ödül almaya hak kazanmışlardır.

Ben ve başkan yardımcılarımız bugün bu başarılı sporcularımızı ödüllendireceğiz. Şimdiden tüm sporcularımızı ve kulüp temsilcilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devam etmesini diliyorum” dedi.

Çeşitli kategorilerde ödül alan spor kulüp temsilci ve sporcuları:.

FC Saint-Josse Kulübü, Brüksel Tekvando Enstitüsü, Belediye eğitmenleri , Forever Saint-Josse , Saint-Josse Rugbi kulübü -Aps-Oasis, Inser’Action derneği, Fc Anadolu 95 kulübü.

Crabbé Chloé Ödüller: Duvar Tenisi (Squash Winners) sporunda başarılı Crabbe Chloe, Yetenek ödülü 4 Belçika şampiyonluğu Open Belgnan’da finalist Open Avusturya’da finalist, Boks Barry Mamadou

Onur ödülü:  Barry Mamadou 18 yaşında Belçika’ya geleli 5 yıl oldu. Bu spora yönlendirildi: amatör klasmanda 6 karşılaşma yaptı 4 ünü kazandı 1 beraberlik 1 ini de kaybetti. F.C. Saint-Josse Kulübü Belediye yönetimi ödülü, Veteran Saint-Josse Basket kulübü.

Uzun Ömürlülük Ödülü:  Brabant birinci ligde birincilik, Mini Foot : APS Oasis –

Fair-Play ödülü: Takım ülkenin spor komisyonunun faır-play ödülünü aldı. Voleybol – All stars –

Katılım ödülü: Takım 2017-2018 Heren 3 klasmanında 5. Oldu - Tekvando esnstitusü – performans ödülü 16 başarılı atlet yetiştirdiler -İnser’actıon derneği

Gençlik Ödülü: Spor aktivitelerindeki düzenlilik ve motivasyon -Petank – Elan Saint-Josse –

Bağlılık ödülü: FC Anadolu 95 – devamlılık ödülü.

Başkan Kır, Başkan yardımcılarının sporculara kupa ve madalyalarının takdimiyle program sona erdi.

www.belcikaaydinhaber.com