ULUSOY MR'İN SEÇİM KAMPANYA YÜZÜ SEÇİLDİ

MR Partisinin 14. sıradan Brüksel Milletvekili adayı olan ve dikkatleri üzerine çeken Ulusoy, 'İyimserliği inşa edelim' temalı afişi MR'in kampanya imaj afişleri arasına seçildi. Mustafa Ulusoy'un afişi parti seçim bürosuna asılarak ulusal basın kuruluşlarına tanıtıldı

MR Partisinin 14. sıradan Brüksel Milletvekili adayı olan ve dikkatleri üzerine çeken Ulusoy, 'İyimserliği inşa edelim' temalı afişi MR’in kampanya imaj afişleri arasına seçildi. Mustafa Ulusoy’un afişi parti seçim bürosuna asılarak ulusal basın kuruluşlarına tanıtıldı.

Partinin 26 Mayıs 2019 seçimleri için özel olarak yeni açılan ‘Brüksel Seçim Bürosunda’ düzenlenen basın toplantısında Brüksel Bölge Seçimlerindeki adaylar ve parti programı ülkenin önde gelen büyük basın kuruluşlarına tanıtıldı.

Seçim bürosunda ayrıca partinin vurgu yapmak istediği mesajları yansıtan imaj afişleri de sergilendi. MR partisinin tek Türk kökenli Brüksel Milletvekili adayı olan Mustafa Ulusoy’un afişi genel merkez tarafından seçilerek ‘Seçim Bürosunda’ sergilenen afişler arasında yer aldı. Afişinin tanıtılmasından memnuniyetlerini dile getiren Ulusoy, sadece aday olarak değil, partinin benimsediği bir mensubu olmak toplumumuz açısından çok olumlu bir gelişmedir’ dedi.

Milletvekili adayı Mustafa Ulusoy kimdir?
Partisi Brüksel Milletvekili adayı Mustafa Ulusoy 2002 yılında Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi bölümünden mezun oldu. Brüksel Üniversitesi Avrupa Çalışmaları Enstitüsünde, 2006-2008 yılları arasında AB Politikaları uzmanlığı okuyan Ulusoy, halen Brüksel Üniversitesinde akademik çalışmalarına devam etmektedir. 2008 yılı, AB alanında EuroAcademic EASC adında Brüksel merkezli bir lobi ve düşünce kuruluşunu kurma başarısını gösteren Ulusoy, o tarihten bu yana AB kurumlarında politik analizler gerçekleştiriyor. Akademik hayatın yanında siyasete 2012 yılında atılmaya karar veren Ulusoy, MR partisi etiketi ile yerel seçimlere katılarak ikinci kez Belediye Meclis Üyesi seçildi. Brüksel Başkent Bölgesi Devlet Su Şirketi VIVAQUA ile kreş, okul, hastane ve bakım evlerine yemek servis eden LES CUISINES BRUXELLOISES’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.