~~ANTWERPEN'İN EN BÜYÜK SÜPERMARKETİ Â«MERAM SÜPERMARKET» HİZMETE GİRDİ

Başarıları çalışmalarıyla ön plana çıkan Ömer ve Yunus Karaoğlu kardeşler, 10 yılı aşkın çalışmalarıyla, Antwerpen'de "˜Meram Süpermarketler zincirinin üçüncü halkasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

Belçika Türk toplumunun genç işadamları Belçika’da gündem olmaya devam ediyorlar. Belçika Türk toplumunun genç işadamlarının Belçika ekonomisine kan olmaya, can vermeye devam ediyorlar.

Başarıları çalışmalarıyla ön plana çıkan Ömer ve Yunus Karaoğlu kardeşler, 10 yılı aşkın çalışmalarıyla, Antwerpen'de ‘Meram Süpermarketler zincirinin üçüncü halkasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. 

Belçika'da işadamı anlamında iyi bir rol model olan ‘Karaoğlu' kardeşler, Antwerpen ve Belçika’da ses getirecek çok büyük bir süpermarketin açılışını gerçekleştirdiler.

Antwerpen’in merkezi yerinde 1600 metrekarelik bir alan üzerinde kurulan devasa ‘Meram Süpermarket’ te yok yok gibi. Çeşitli yiyecek ve içecek reyonlarının bulunduğu onbinlerce kaliteli ürünün sergilendiği mağazada her şey müşterilerin rahatına göre dizayn edilmiştir. 20 araçlık oto parkı ve geniş alana yerleşmiş reyonlarıyla göz dolduran süpermarketi cazip kılan ise, bol çeşit, kaliteli ürünlerin her ekonomiye uygun bir şekilde pazarlanması dikkat çekti.

İlk açılışımda çok büyük ilgi gören süpermarkete insanlar adeta akın etti. Müşteriler çeşitliliği, kaliteli ürünleri çok cazip fiyatlarla almanın mutluluğunu yaşadılar.

Türk toplumunun başarılı işadamı ve Meram Süpermarketler zinciri sahibi ve genel koordinatörü Ömer Karaoğlu Belçikla Aydın Haber’e yaptığı konuşmada kendisi ve çalışmalarını şu şekilde özetledi. “Ben Ömer Karaoğlu, 1983 Anvers doğumlu olup asıl memleketimiz Konya’dır.  Ben Konya’lı bir ailenin çocuğuyum.

10 yıl öncesine kadar ilk olarak ‘Meram’ ismiyle marketçilikle başladık işe. İlerleyen zamanlarda marketimizi ‘Süper markete çevirerek, ikinci ardından da bu üçüncü süper marketimiz açmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu marketimiz Antwerpen’in en büyük Türk Süpermarketi diyebilirim. 1600 metrekare üzerine aötığımız bu markette yiyecekten, içeceğe, sebze, meyve ve kuru gıdadan tüm  gıda ürünlerini temizlik malzemeleri et ürünleri, parfümeri gibi bir çok başlıkta reyonlarımızda tüm kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla pazarlamaktayız. Gördüğünüz gibi ilgi çok büyük.

Özellikle biz et ürünlerimizle daha çok göz doldurmaktayız. Et ürünlerimizi özel bir konseptle sunmaktayız.  Fransa’da kendi gözetimimizde helal kesimler ve sağlıklı besinler olarak, halkımıza takdim etmekteyiz. Ürünlerimiz içerisinde Belçika ve Avrupa’nın değişik ülkelerinden gelen ürünlerle birlikte, Türkiye, diğer ülkelerden gelen ürünler de yer almakta.

Şimdilik tanıtım açılışımızı gerçekleştirerek, yakın zamanda Eylül ayında resmi bir açılışı da gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Biz yıllardan beri 3 şubemizde hizmet vermekteyiz. Elbette bizlerin büyümesinde müşterilerimizin bize olan güvenleri önemli yer tutmakta. Bizler de onlara iyi hizmet etmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu mağazamızın açılışında da bizleri yalnız bırakmayan Antwerpen ve çevresinde bulunan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Onların memnuniyeti, bizlere mutluluk veriyor. Toplumumuz adına yaptığımız hizmetlerimizin Belçika toplumu tarafından da takdir edilmesi ve Belçikalı ekonomi çevrelerince ilgi görmemiz bizleri mutlu etmekte” dedi.

Yolunuz düştüğünde mutlaka Stenenbrug 136    2140 Borgerhout/Antwerpen adresinde bulunan devasa ‘Meram Süpermarketi’ne mutlaka uğrayınız. Farkı siz de göreceksiniz.

Söylemesi bizden takdir sizden.

www.belcikaaydinhaber.com