~~"˜BAY MARKET' YENİ İMAJI VE ZENGİN REYONLARIYLA HİZMETE GİRDİ

Belçika Türk toplumunun genç işadamlarından Selim Urfalı yeni bir isimle "˜Süpermarket' hizmetine devam ediyor.

Belçika Türk toplumunun genç işadamlarından Selim Urfalı yeni bir isimle  ‘Süpermarket’ hizmetine devam ediyor.

İlk esnaflık tecrübesine çocuk yaşlarında Horeca sektöründe kendi işyerleri olan ‘Bergama Restaurant’ta başlayan Selim Urfalı, bir dönem ‘World Star Supermarket’ işletmeciliği yaptı.

Yakın zamanda Machelen Kerklaan no5’de, bulunan ve yenilenen mağazasını ‘BAY MARKET’ ismiyle tekrar açmanın heyecanını yaşadı.

Yeni hizmete açtığı Market ile ilgili olarak başarılı genç işadamı Selim Urfalı şu açıklamalarda bulundu: “Ben küçük yaştan beri babamın yanında esnaflığa başladım. Yıllardır Horeca sektöründe edindiğim tecrübe ve çevreyle birlikte ilk olarak, açtığım Machelen’de bulunan ‘World Star Market’i 3 yıldan beri işletmekteydim.

Müşterilerimizin yoğun ilgisi nedeniyle, market alanımızda değişiklikler yaparak, ürün reyonlarımızı sebze ve meyve reyonlarımızı genişletip ve yenileyerek, çeşitli kaliteli ürünleri ekonomik fiyatlarla pazarlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Yeni Marketimizi erkek evlatlarım olan Yükselcan, Batuhan ve Arda’nın baş harflerinden esinlenerek, ‘BAY MARKET’ adlı aile şirketimizle hizmete devam ediyoruz.

Özel’de Türk müşterilerimiz yanında tüm Belçikalı müşterilerimize hitap etmekteyiz. Ürünlerimizin büyük bölümü Türk malı olarak pazarlamaktayız. Bir taraftan Türk gıda ürünlerini pazarlayarak, aynı zamanda tanıtımına da katkıda bulunmaktayız. Mağazamız da tüm ihtiyaçları bulmak mümkün. Müşterilerimizin bize olan ilgi ve güveni ile yeni konseptlerimizle, sevgi ve saygı çerçevesinde müşterilerimizi ağırlamaktayız.

Urfalı ailesi olarak bizlere güvenen tüm saygıdeğer müşterilerimiz teşekkür ediyor, İzin sezonu nedeniyle, İzinini kullanan tüm müşterilerimize hayırlı tatiller ve yolculuklar diliyoruz. Sizlerin güvenine her daim layık olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Saygılarımla” dedi.

*************************************

Belçika Aydın Haber olarak Başarılı genç İşadamı Sayın Selim Urfalı'yı tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli işler diliyoruz.