~BELÇİKA'DA KAİN TÜRK FUTBOL KULÜPLERİ İLE İŞ İNSANLARI BULUŞMASI

Büyükelçi Dr. Hasan Ulusoy'un himayelerinde Belçika'daki Türk futbol kulüpleri ile Belçika'daki iş dünyası temsilcileri bir etkinlikte bir araya gelmiştir.

Büyükelçi Dr. Hasan Ulusoy’un himayelerinde Belçika’daki Türk futbol kulüpleri ile Belçika’daki iş dünyası temsilcileri bir etkinlikte bir araya gelmiştir.

Anvers ve Brüksel Başkonsoloslarının da katıldığı etkinlikte, Büyükelçi Hasan Ulusoy, 60 yıla yakın süredir Belçika’da yaşayan ve hayatın her alanında önemli yerlere gelmekte olan insanlarımızın varlığına dikkat çekerek, gençlere de atıfla, Belçika-Türkiye ilişkilerinin ve geleceğimizin teminatı olan Belçikalı Türk gençlerimizin spora yönlendirilmesini her zaman teşvik ettiğini vurgulamıştır.

Bu bağlamda, Belçika’da yerleşik Türk futbol kulüpleri temsilcileri ile onların beklentileri ve önerilerini de dinleyen Büyükelçi Ulusoy, iş dünyamızın temsilcilerini bu vesile ile resepsiyona davet ederek, iş dünyası ile spor kulüpleri arasındaki iletişimin ilk adımını atmak istediklerini de belirtmiştir.

Belçika’daki Türk iş adamlarının faaliyetlerini yakından takip ettiğimizi hem Belçika ekonomisine hem de Belçika-Türkiye ilişkilerine katkılarını memnuniyetle gördüğümüzü belirten Büyükelçi Ulusoy, iş insanlarımızın her zaman yanında olduklarının altını çizmiş, ayrıca, çağımızda spor faaliyetlerinin sponsor desteğiyle güçlenebildiğini ifadeyle, iki camianın bir araya gelerek bu gibi temasların gerçekleşmesinin Belçika’daki Türk futbol kulüpleri ve sporcular için önemini vurgulamıştır.