~~İLYAS SARI SÜNNET DÜĞÜNÜ'NDE AİLESİ, AKRABA VE DOSTLARIYLA BÜYÜK COŞKU VE HEYECAN YAŞADI

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetleri ve Türk Dünyası Sevdalıları Sarı ve Çam aileleri, Evlatları ve Torunları olan İlyas Sarı'nın Sünnet düğününde akraba ve dostlarıyla bir araya gelerek, mutluluklarını birlikte paylaştılar.

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetleri ve Türk Dünyası Sevdalıları Sarı ve Çam aileleri, Evlatları ve Torunları olan İlyas Sarı’nın Sünnet düğününde akraba ve dostlarıyla bir araya gelerek, mutluluklarını birlikte paylaştılar.

Lale ve Cemil Sarı’nın evladı, Ayten Bayram Çam ve  Sevilay-İlyas Sarı’nın torunu olan ‘İlyas Sarı’nın dillere destan Sünnet Düğününde coşku ve Şölen vardı.

Gent bölgesinde Nazareth’te bulunan Ömeroğulları Düğün Salonu’nda Pandemi kuralları çerçevesinde katılan davetlilerin huzurunda, yapılan coşkulu törende, Sünnet olan İlyas Sarı, mutluluğunu arkadaşları, ailesi, akrabaları ve dostlarıyla paylaşarak gece boyu eğlenip oyunlar oynadı.

İlyas’ın mutluluğunu paylaşanlar arasında, Büyük Amcası Türk Dünyası Sevdalısı Gent Eski Türk Ocağı Başkanı Recep Tuncer Sarı ve yine büyük amcası Muhterem Sarı ve yüzlerce davetli vardı.

Davetliler ise gece boyu Bekir Gürbüz, Mustafa Sıkı, Cem Küçükkaya ve Emre Kılınç’tan oluşan Grup Ayyıldız’ın okuduğu birbirinden güzel, türkü ve şarkılarla dans edip, tek oyun, Emirdağ Bölgesi kaşık oyunu oynayıp, coşkuyla halaylar çektiler. Ede’lerinde katıldığı tören son derece coşkuluydu. Torun İlyas gece boyu oyunlara zaman zaman eşlik ederken, İlyas’ın arkadaşları da ellerindeki Türk bayraklarıyla İlyas’ın mutluluğunu paylaştılar.

Avrupa’da kültürümüzü yaşatan ve bu uğurda gayret eden tüm ailelere teşekkür ediyoruz. Acılarımızı da ve mutluluklarımızı da milli geleneklerimiz çerçevesinde yaşatarak, kültürümüzü gelecek nesillere aktaran tüm Belçika Türk Toplumuna teşekkür ediyoruz.

Belçika Aydın Haber olarak, Sarı ve Çam ailelerini tebrik ediyor, Torun İlyas’ın mutluluğunu paylaşıyoruz…  www.belcikaaydinhaber.com