~~23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI CHP BB"ºDE COŞKUYLA KUTLANDI

Atatürk'ün Türkiye çocuklarının şahsında, tüm Dünya çocuklarına hediye ettiği '23 Nisan Çocuk Bayramı' Türkiye başta olmak üzere, dünyanın değişik ülkelerinde bulunan temsilciliklerde büyük coşkuyla kutlanmakta.

Atatürk’ün Türkiye çocuklarının şahsında, tüm Dünya çocuklarına hediye ettiği ’23 Nisan Çocuk Bayramı’ Türkiye başta olmak üzere, dünyanın değişik ülkelerinde bulunan temsilciliklerde büyük coşkuyla kutlanmakta.

‘23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ Belçika’da da coşkuyla kutlandı.  Büyükelçilik Milli Eğitim Müşavirliği başta olmak üzere, Sivİl Toplum Kuruluşları da ‘23 Nisan Çocuk Bayramı’nı çeşitli etkinliklerle kutladılar.

CHP Belçika Birliği’de coşkulu bir kutlama gerçekleştirerek, yüzlerce çocukla ’23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Birlik Başkanı Derya Bulduk ve Yönetim kurulu üyelerinin lokallerinde düzenledikleri kutlamada ellerinde Atatürk ve Türk bayrakları olan çocukların coşkusu görülmeye değerdi.

Başkan Bulduk “Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği bu gün olan ’23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Sizler bizim aydınlık geleceğimizsiniz. Umarım hazırladığımız güzel programda bolca gönlünüzce eğlenirsiniz” dedi.

Çocuklar ve aileleri, şehitlere saygı duruşunda bulunup, hep birlikte İstiklal marşını okuyarak start alan kutlamada, sırasıyla Şiirler okunup, sırasıyla Koro ve folklör, ekipleri sahne aldı.

Zaman zaman çocuklarında hep birlikte coşkuya katılmaları dikkat çekiciydi. Çocukların Koro’nun seslendirdiği ‘Al Kardeşim, İzmir’in dağlarında çiçekler’ gibi şarkılara eşlik ettiler. Çocuklar gönüllerince eğlenerek, iyi vakit geçirdiler.

Ailelerin de coşkulu evlatlarına ellerindeki bayraklarla eşlik ettiler. Katılımcı tüm ebeveynler, güzel bir kutlamaya ev sahipliği yapan CHP Belçika Birliği yönetimine teşekkür ettiler.

Çocuklara hediye setlerinin takdimiyle, program sona erdi. 

www.belcikaaydinhaber.com