18. KÜLTÜR VE SPOR FESTİVALİNDE BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır'ın himayesinde gerçekleştirilen '18. Kültür ve Spor Festivali' havanında güneşli oluşu nedeniyle çok güzel geçti. Kalabalık davetli gerek kültürel gösterileri, gerekse spor müsabakalarını büyük bir coşku içerisinde seyretti.

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır'ın himayesinde gerçekleştirilen '18. Kültür ve Spor Festival' havanında güneşli oluşu nedeniyle çok güzel geçti. Kalabalık davetli gerek kültürel  gösterileri, gerekse spor müsabakalarını büyük bir coşku içerisinde seyretti.

Başkan Kır'ın ev sahipliğinde başlayan festivale T.C. Brüksel Başkonsolosluğu Yeni muavin Konsolos Mustafa Ateşçi, T.C. Brüğksel Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Do. Dr. Neslihan Karataş Durmuş , Saint Josse belediye Başkan yardımcıları, siyasiler, Sivil Toplum kuruluş temsilcileri, folklör ekipleri futbol takım temsilcileri ve kalabalı davetli katıldı.

Davetliler bir taraftan eğlenirken diğer taraftan da maç izleyerek stres attılar. Büyük coşku ve kaynaşmaya neden olan Festivalde Başkan Kır, Muavin Başkonsolos Ateşçi ve  Eğitim Müşaviri Durmuş yaptıkları konuşmada davetlileri selamlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Festivalden 70'e yakın resim için resim galerimizi ziyaret edebilirsiniz.