TÜPBEBEK HAKKINDA DAVETLİLERİ BİLGİLENDİRDİLER

İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde hizmet veren ve Eskişehir'de bulunan 'Acıbadem Sağlık Grubu' Brüksel Schaerbeek'de bulunan Bergama (Osmanlı) Restaurant'ta 'Tüp Bebek Edinme' konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İstanbul başta olmak üzere bir çok ilde hizmet veren ve Eskişehir'de bulunan 'Acıbadem Sağlık Grubu' Brüksel Schaerbeek'de bulunan Bergama (Osmanlı) Restaurant'ta 'Tüp Bebek Edinme' konusunda bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Büyük bir katılımın olduğu toplantıda, İstanbul Acıbadem Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi Koordinatörü Prof. Dr. M.Bülent Tıraş, Acıbadem Eskişehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi sorumlusu Dr. Ahmet Fatih Öğüç, Hastaneler Koordinasyon Direktörü Hüseyin Göksel birer konuşma yaparak, Eskişehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi'nin tanıtımı ve Tüp Bebek Uygulamaları'nın Nedenleri, Tedavisi, Yeni Yöntemleri başlıklı konuları açıkladılar.

Sinevziyon eşliğinde yapılan bilgilendirmede konuşmacı olan Tüp BebekTedavileri Uzmanı Prof. Dr. Bülent Tıraş,  “Bu gün sizleri yakından ilgilendiren bir konu hakkında bilgilendirmeler yapacağız. Tüp bebek konusu hepimizin yakından bilmesi gereken bir konudur. Tüp Bebek edinme konusunda yurtdışından çok sayıda insan bize başvurarak,  bu uygulamalardan yararlanmak istemektedirler., Bizlerde bunları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bu konuyu uzmanlar olarak sizlere anlayabilecxeğiniz bir şekilde aktaracağız" diyerek; Acıbadem Hastaneleri'nde son derece yüksek teknojiler kullanılarak, Tüp Bebek uygulamaları sonucundaki bebek edinmek isteyenlere çözümler sunabilmekteyiz.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Tüp Bebek Merkezi sorumlusu Dr.Ahmet Fatih Öğüç, Eskişehir Acıbadem Hastanesindeki çalışmalar hakkında teknik bilgiler vererek,  Dünya'da ilk tüp bebek 1978 yılında dünya’ya geldi şu an 35 yaşında olan tüp bebek annenin bir çocuğuda dünya'ya geldi. İlk tüp bebekten bu güne kadar gelişen uygulamalar hakkında bilgiler verdi. Program sonunda da Acıbadem Hastanesi Tüp Bebek Merkezi yetkilileri "Brüksel’deki toplantıya tılan bayanların programlarına ilgi göstermelerinden duydukları memnuniyeti" dile getirerek, Tüp Bebek uygulamasındaki merak edilen bütün soruları cevapladılar.

Davetliler bir taraftan bilgilendiler, diğer taraftan'da Bergama Restaurant'ın sahibi Yüksel Urfalı ustanın açık büfe'den sunduğu birbirinden lezzetli soğuk salata ve yemeklerden yemenin de tadını çıkardılar.