AVRUPA EHLİBEYT ALİMLER BİRLİĞİ AYETULLAH ŞEYH NEMR'İN ŞEHİT EDİLMESİNİ KINADI

Bismillahirrahmanirrahim, 'İnna Lillah ve İnna İlehirraciun' ‘’Allah yolunda öldürülenlere ‘’ölüler’’ demeyin; onlar diridir; ama siz fark etmiyorsunuz.’’

Bismillahirrahmanirrahim, 'İnna Lillah ve İnna İlehirraciun'

‘’Allah yolunda öldürülenlere ‘’ölüler’’ demeyin; onlar diridir; ama siz fark etmiyorsunuz.’’

Mürteci Vahhabi Siyonit Suudi Arabistan (Al-i Suud) rejimi tarafından idam edilen, İslamın aziz ve yiğit evladı Ayetullah Şeyh Nemr Bakır el-Nemr’in şehadetini kutlar bu kutlu şehadeti İmam Mehdi’ye (af) ve veliyyi emri müsline başsağlığı diliyoruz. Zalim, barbar, cahil ve yobaz Mürteci Vahhabi Siyonist Suud rejimini işlediğ bu vahşi cinayetten dolayı şiddetle kınıyoruz.

Mürteci Vahhabi Siyonit Al-i Suud ve ona destek veren başta büyük şeytan Abd, gayri meşru Siyonist rejim ve işbirlikçi zalimler çok iyi bilmeliler ki Ayetullah Şeyh Nemr’in açtığı bu kutlu davanın kapısı onun şehadetiyle kapanmayacak ve durmayacaktır. Çünkü kafirler, zalimler ve Mürteci Vahhabi Siyonist Al-i Suud Allah’ın nurunu ne kadarda söndürmek isteselerde Allah nurunu Şeyh Nemr gibi Şehadet aşıklarının temiz kanlarının hürmetine tamamlayacaktır.

Mürteci Vahhabi Al-i Suudun işlediği bu idam cinayeti ilk ve yeni değildir. Al-i Suud nice mümin müslümanları haksız yere idam ederek canlarına kıymış kanlarını dökmüştür. Bahreynde, yemende işlemekte olduğu katliam ve cinayetler ve İslam ülkelerine Vahhabi tekfirci terörist gurupları musallat ederek günde onlarca masum insanın kanına girmekte tıpkı ecdadı emeviler gibi müslümanaların en kutsal değerlerine tecavüz etmekten kaçınmamaktadır.

İslam ümmetinin tamda birlik ve beraberliğe ihtiyac duyulduğ şu günlerde Al-i Suudun yaptığı bu ahlaksız davranışı ümmet arasına yeni bir fitne tohumun ekmek istemesinin açık bir delilidir. Bu münasebetle müslümanları bu Vahhabi Siyonist Mürteci tekfirinin akımının karşısında uyanık olmaları uyarısında bulunmak isteriz. Ve yine hatırlatıyoruz ki Zalimler dökülen bu temiz kanların içerisinde boğulacakları gibi zülüm saltanatlarının sallantısını asla durudramayacaklardır. Ümmetin hakiki mücahitlerinin Huseyni duruşunu asla yıkamayacaklarıdır. Ümmetin başı sağolsun.

Avrupa Ehl-i beyt Alimler Birliği

www.belcikahaber.be