EMPATİKA PSYCHOLOGENPRATIJK GENT"ºTE TÖRENLE AÇILDI

Gent'liler artık rahat Empati Kurabilecekler. Empati Pyschologenpratijk hizmete açıldı.

Gent'liler artık rahat Empati Kurabilecekler.  Empati Pyschologenpratijk hizmete açıldı.

Belçika Türk toplumunun gençleri Belçika’daki yükselişlerini devam ettirerek, sağlık alanında da başarılı çalışmalarda bulunmaktalar.

Psikolog Nevriye Acar, Psikolog Kader Özcan Belçika’nın Üniversite kenti olan Gent’te yeni hizmete soktukları ‹Empatika Psychologenpratijk› merkezinin açılışını gerçekleştirmenin heyecanını yaşadılar.

Gent Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz, Belediye Meclis Üyesi Fatima Gökçe açılışa katılarak birlikte açılış kurdelasını keserek, Psikoloji merkezini birlikte gezerek, Nevriye Acar ve Kader Özcan’dan bilgi aldılar.

Açılışa Siyasilerin yanında Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Belçikalı Eğitmenler André Vansteenbrughe ve Lieve de Tollenaere  Nevriye Acar'ın Annesi Gülsüm Yılmaz, Babası Halil Acar, Kader Özcan'ın Annesi Zeynep Göktepe ve Babası Bilal Özcan'ın yanında kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Açılış öncesi kokteyl’de bir konuşma yapan Acar ve Kader, gerçekleştirdikleri merkezin açılış kokteyl’ine katılan Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz ve Meclis Üyesi Fatima Gökçe ve tüm davetlilere teşekkür ederek, Psikoloji merkezlerinin halkın hizmetinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Başkan Yardımcısı Resul Tapmaz yaptığı selamlama konuşmasında: «Gent›te yaşayan gençlerin çok iyi eğitim alarak her alanda başarılı çalışmalara imza atmalarından duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Stresli ortamlarda yaşayan insanların psikolojilerinin bozulduğu bir gerçek. Bildiğiniz gibi insanlarımızdan bazılarının geçtiğimiz yıllarda bunalım geçirerek, intihar ettikleri de bir gerçek. 

Tam da bu ortamlarda bu gibi Psikoloji merkezlerine çok büyük ihtityacımız vardı. Bu anlamda bu merkezi çok önemsiyorum. Hayırlı olsun» dedi.

Meclis Üyesi Gökçe’de konuşmasında genç Psikologları "tebrik ederek, onlara başarı dileklerinde" bulundu.
------------------------------------------------
Belçika Aydın Haber olarak Psikolog Nevriye Acar ve Kader Özcan›ı tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.