BELÇİKALI SİYASİLER DENİZ VE MİKAİL'İN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR"¦

Evere Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan İnce ve Canan Çekiç'in kızı Deniz ile, Kadir Karşıkaya ve Zeliha Bayboz'un oğlu Mikail Roosdaal Palace'de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

~~Evere Belediye Başkan Yardımcısı  Ali İhsan İnce ve Canan Çekiç’in kızı Deniz ile, Kadir Karşıkaya ve Zeliha Bayboz’un oğlu Mikail Roosdaal Palace’de düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.
İnce ve Karşıkaya ailelerinin davetlilerini karşıladığı düğün törenine Brüksel Hükümeti Başbakanı Rudi Vervoort, Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Brüksel Milletvekilleri Ridouane Chahid, Şevket Temiz, Hasan Koyuncu , Belçika Başbakan Danışmanı ve Evere Belediye Meclis Üyesi Belma Tek, Belediye Başkan Yardımcıları, Nezahat Namlı, Fatiha Saidi, Christan Béoziére, Sait Köse, Philippe Boîketé, Kadir Özkonakçı, Meclis Üyeleri Döne Sönmez, Halil Dişli, Evere PS Başkan Yardımcısı  Latifa  Benallal, Siyasi ve  STK Temsilcileri yanında kalabalık davetli topluluğu iştirak ettiler.
Genç çift Deniz ile Mikail’in Grup Eylül’ün çalgıları eşliğinde salona girmesiyle tüm davetliler alkışlarla gençleri tebrik ettiler.
Gençlerin dansıyla başlayan düğün töreni tek oyunlar ve halaylarla geç saatlere kadar devam etti. Gençlerin mutlulukları ve sevinçleri gözlerinden okunuyordu.
Gençlerin dans ve oyunlarına arkadaşları akrabaları ve dostları da zaman zaman eşlik ettiler.
Belçika Aydın Haber olarak İnce ve Karşıkaya Ailelerinin sevincini paylaşır, Genç çift Deniz ve Mikail’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
www.belcikaaydinhaber.com