KIRCAALİLER DERNEĞİ YIL SONU AİLE BALOSU COŞKUYLA KUTLANDI

~~Belçika Brüksel'de hizmet veren "˜Belçika Kırcaaliler ve Yöresi Dayanışma Derneği'nin geleneksel hale getirdiği "˜Yılsonu Aile Balosu"˜nu 22 Aralık 2017 Cuma gecesi, AKM salonunda coşkuyla gerçekleştirildi. Salonun tıklım tıklım dolduğu gecede davetliler, ailece gönüllerince eğlendiler.

~~Belçika Brüksel’de hizmet veren ‘Belçika Kırcaaliler ve Yöresi Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ‘Yılsonu Aile Balosu‘nu 22 Aralık 2017 Cuma gecesi, AKM salonunda coşkuyla gerçekleştirildi. Salonun tıklım tıklım dolduğu gecede davetliler, ailece gönüllerince eğlendiler.

Başkan Mümin Mestan, eşi Bedriye Mestan ve yönetim kurulu üyelerinin, davetlileri karşıladığı gecede, Deliorman Kırcaali Folklör gurubu organizasyona yardım ederek, katkılar da bulundu.

Ayrıca, Bulgaristan Avrupa Milletvekili, Bulgaristan Halk ve Özgürlük Partisi Başkan yardımcısı ve Avrupa ‘ALDE’ partisi başkan yardımcısı Filiz Hüsmenova’nın hediye ettiği şallar, Mergül Nazım tarafından hanım davetlilere takdim edildi.

Büyük katılımın olduğu gecede Dernek Başkanı Mümin Mestan yaptığı selamlamada günün anlamı ile ilgili yaptığı konuşmada davetlilere ‘hoş geldiniz’ diyerek, “Bu coşkulu programımıza katılımınızdan, Avrupa milletvekilimiz Sayın Filiz Hüsmenova’ya, Deliorman Kırcali Folklör gurubu üyelerine, solist Zühre Hayderova saz ekibi Cengiz ve DJ Milen’e, katkılarından dolayı yönetim kurulu ve üyelerimize adına teşekkür ediyoruz.

Bir yılı acısıyla tatlısıyla geride bıraktık. Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ‘Yıl sonu Aile Balomuz’u bu senede gerçekleştirmenin, sizlerle birlikte eğlenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece çocuklarımızı da unutmadık onlara yıl sonu hediyelerini de takdim edeceğiz. Bir taraftan yemeklerimiz yerken, diğer taraftan da eğleneceğiz. Maksadımız üyelerle birlikte coşkulu bir gece geçirmektir. Şimdi yeni bir yıla gireceğiz. Yeni yılın (2018 ) hepinize mutluluk, huzur ve sağlıklı günler getirmesini diliyoruz” dedi.

Daha sonra Deliorman Kırcaali Folklör gurubu üyelerinden Mergül Nazım bir selamlama ve teşekkür konuşması yaparak, “Öncelikle hoş geldiniz dedikten sonra Avrupa Milletvekili Filiz Hüsmenova’nın mesajını okudu. “2017 senesinin son günlerinde, bu günlerde dünya yeni yılı beklerken, insanlar umutla daha güzel bir gelecek beklemektedirler. Ve dünyayı değiştirmek üzere bekleyen insanlar, üzüntülerini arkada bırakıp yeni yıla şans, huzur ve bereketle girmeyi beklemekteler.

Bu özel günlerimizde her zamanki gibi yaşam muhasebesini yapmakta. Barış ve huzur özlemiyle yaşamaktayız. Bu özel kutlama gününde biz bu günlük sıkıntılardan kurtulup, unutmayalım dikkat edelim yakın ve uzaktaki ihtiyacı olanlara el uzatalım.

2018’yılının sizlere sağlık getirmesini, ailelerinize mutluluk, işsizlere iş, ve bereket son olarak da bir birlerimize sevgiyle yaklaşalım. Ve inşallah daha fazla bilgi toplayalım, daha çok şans sahibi olalım.

Bütün toplumumuzun en iyi bir şekilde yaşaması için gençlik ruhunu koruyun. Bütün kalbimle diliyorum ki ve hepinizden ayrı ayrı rica ediyorum ki, başarmak için, kendinize inanın ve güvenin” dedi.

Mergül Nazım, okuduğu mesajın ardından katkılarından dolayı, Avrupa Milletvekili Filiz Hüsmenova’ya  sembol hediye ettiği şallardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu şalları eğlencemize getirerek, davetlilere sunmamıza vesile olan Asistan Hakan Amasyalı’ya da teşekkür ediyorum., davetlilere hayırılı eğlenceler” dileğinde bulundu.

Yılbaşı aile balosunda çocuklar yılbaşı unutulmadı. Çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

www.belçikaaydınhaber.com.