BELÇİKALI TÜRKLER BRÜKSEL'DE ZALİM SUUDİ'NİN AÇLIĞA TERKETTİĞİ YEMEN MAZLUMLARI İÇİN YARDIM KAHVALTISINDA BULUŞTU

~~Kısa adı IHH olan, Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Belçika Temsilciliği, Yemen'de Vehabbi zalim Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Yemen halkını bombalaması ve açlığa terketmesiyle mağdur durumda olan "˜Yemenli Müslümanlara' destek amaçlı Brüksel'de bir kahvaltı düzenledi

~~Kısa adı IHH olan, Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Belçika Temsilciliği, Yemen’de Vehabbi  zalim Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Yemen halkını bombalaması ve açlığa terketmesiyle mağdur durumda olan ‘Yemenli Müslümanlara’ destek amaçlı Brüksel’de bir kahvaltı düzenledi.

Schaerbeek Chaussee de haecht  101 numarada bulunan salonda gerçekleştirilen kahvaltıya Belçikalı Türkler büyük ilgi gösterdi. Tüm gelirin ‘Yemen’de açlıkla mücadele eden çocuklara gönderilecek olan Kermes ve kahvaltıda Türk Mutfağı ürünleri satışa sunuldu.

IHH Başkan Ali Koç’un davetlileri arasında Saint Josse belediye başkanı Emir Kır, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçilik Müsteşarı Tutku İnam,Brüksel Milletvekili Hasan Koyuncu, Schaerbeek başkan yardımcısı Mehmet Bilge, değişik uluslara mensup STK temsilcileri ve kalabalık davetli topluluğu iştirak etti.

IHH Belçika Temsilciliğini bu güzel organizasyonu vesilesiyle tebrik ediyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com