20 OCAK 1990 BAKÜ KATLİAMI BELÇİKA´DA RESİMLERLE YANSITILACAK.

~~Rus Ordusu Bağımsızlık isteyen Azerbaycan halkına karşı '20 Ocak 1990 yılındaki Bakü'deki katliamı, Belçika'da yaşayan Azerbaycanlı ressam Ali Seyran İmanzade'nin ustaca tasarlanmış resimleri ile yansıtılacak.

~~Rus Ordusu Bağımsızlık isteyen Azerbaycan halkına karşı ’20 Ocak 1990 yılındaki Bakü'deki katliamı, Belçika’da yaşayan Azerbaycanlı ressam Ali Seyran İmanzade’nin ustaca tasarlanmış resimleri ile yansıtılacak.

 Azerbaycan Belçika Dostluk Cemiyeti ve Belçika’da yaşayan Azerbaycanlı ressam Ali Seyran İmanzade ile ortaklaşa hazırlanan bu anlamlı buluşma Ham şehrinde bulunan ZİLLE Salonunda yapılacak.

 Bu etkinliğe başta Azerbaycan Belçika Büyükelçisi Fuad İsgenderov olmak üzere Azerbaycan NATO Temsilciliği rehberi, Büyükelçi Qaya Mammadov ve Belçika’da görevli Azerbaycan temsilcilik mensupları ile özel bir davetli gurubunun katılacağı belirtildi.

 Verilen bilgiye göre “Kara (20) Yanvar'a Avrupalı ressamların bakışları” adı altında organize edilen etkinlik 20 yanvar Şehitlerine saygı duruşu, günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar, 20 yanvar katliamını yansıtan resimlerin incelenmesi ve ardından verilecek bir resepsiyon ile son bulacak.

 Tarih : 18.Ocak.2019

 Saat : 16,30-18,30

 Adres: Dorpsstraat 15, HAM

 Yer: Zille Salonu