YÜZLERCE BULGARİSTANLI BAYAN "˜8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ COŞKUYLA KUTLADILAR.

~~Brüksel'in prestijli salonlarından olan DİVA salonunda "˜8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması' kadınlar matinesiyle gerçekleştirildi.

Brüksel’in prestijli salonlarından olan DİVA salonunda ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması’ kadınlar matinesiyle gerçekleştirildi.

Belçika’da yaşayan Bulgaristan’lı bayanların ağırlıkla yer aldığı geceyi başarılı organizatörler Gulbeyaz Davud, Gülhan Husseinova ve Medine Dail gerçekleştirdi. Bu tür organizeleri 7 yıldan beri başarıyla sürdüren organizatörler, katılımcı davetlilerce takdir edildi.

Büyük ilginin olduğu gecede 400’e yakın kadın davetli sanatçıların DJ Wolume, konuk sanatçı Mira’nın birbirinden güzel şarkıları eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadılar. Ayrıca Revü kız grubu gösterisi ilgiyle izlendi.

Başarılı sunucular Merlin Manaj ve Biser Alekov tüm davetlilerden tam not aldılar. Gecenin en heyecanlı yanı ise ‘Miss 8 Mart’  güzellik yarışmasını ‘Gergana’ adlı genç kazandı.

 Bulgaristan ve her ulustan yüzlerce kadın, günlerini oyunlar ve halaylar eşliğinde kutlamanın mutluluğunu yaşadılar. Çekilişlerde onlarca bayan hediye kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Geceden tüm davetliler memnun olduklarını ifade ederek, bu tür güzel organizasyonların devam etmesini dilediler.

Organizatörlerden Gülbeyaz Davut arkadaşları adına yaptığı kısa konuşmada “Tüm kadınların ‘8 mart Dünya Kadınlar Günü’ kutlayarak, davetli katılımcılara, organizeye yardımcı olan Diva  personeline ve salon sahibesi Seven Gönül Candan hanıma çiçek jestinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ettiğini’ belirtti.

Geceninin geç saatlerinde televizyon, altın vs. hediyeler sahiplerini buldu.

www.belcikaaydinhaber.com