DÜNYA KICKBOXING ŞAMPİYONU SAMURAY SERKAN YILMAZ BRÜKSEL'DE SEMİNER VERECEK

Uzakdoğu sporlarının en önemlilerinden olan Kick Boxing Dünya Şampiyonu Serkan Yılmaz Brüksel'e geliyor. Şampiyon Yılmaz, Kısa adı BAF olan ve Oğuz Gençoğlu'nun öğretimindeki sporculara bir seminer verip, gösteri düzenleyecektir.

Uzakdoğu sporlarının en önemlilerinden olan Kick Boxing Dünya Şampiyonu Serkan Yılmaz Brüksel’e geliyor.  Şampiyon Yılmaz, Kısa adı BAF olan ve Oğuz Gençoğlu’nun öğretimindeki sporculara bir seminer verip, gösteri düzenleyecektir.

Önceki yıllarda da Brüksel’e gelen ve  6. kez Dünya Kick boxing şampiyonluğu bulunan Türkiye’nin en iyi sporcuları arasında gösterilen Samuray lakaplı Serkan Yılmaz Brüksel’de seminer verip, gösteri yapacak.

BAF Başkanı Oğuz Gençoğlu, “BAF Spor okulunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Samuray Serkan Yılmaz, 13-06-2019 günü saat 20.00’de Rue Royale Sainte Marie 92-94 1030 Schaerbeek adresinde BAF sporcularına seminer verecektir. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

www.belcikaaydinhaber.com