DÜNYA MARKASI "˜MADAME COCO' AVRUPA'NIN BAŞKENTİ BRÜKSEL CITY2'DE HİZMETE GİRDİ

~~Türkiye’de kurulan ve kısa sürede dünya markası haline gelen Tekstil ve ev dekorasyon ürünleri pazarlayan ‘Madame Coco’ Avrupa ve Belçika’nın başkentinin en prestijli AVM’si olan City2’de bulunan mağazasını görkemli bir şekilde açtı.
City2’nin ana kapısından girişte bulunan mağazanın İşletmeciliğini Fadime Göktaş yapmakta. Açılışta Göktaş’ı yalnız bırakmayan akrabaları Ramazan Göktaş, Hakan Göktaş ise davetlilerle ve müşterilerle yakından ilgilendiler.
Brüksel Türk toplumu yanında Belçikalıların da büyük ilgi gösterdiği açılışa Türkiye’den gelen ‘Madame Coco’ Zincir sahibi işadamı Lale Tanacı, ‘Madame Coco’ Müdürü Doğan Tarhan, Yurtdışı satış Uzmanı Ramazan Nitelik’de katılarak, Göktaş ailesinin mutluluğunu paylaşarak, ‘başarı’ dileklerinde bulundular.
Binlerce Tekstil ve ev dekorasyon ürünlerinin bulunduğu mağazanın açılışına davetlilerin buket çiçeklerle gelmesi dikkat çekti.
İşletme sahibi Fadime Göktaş, “Bugün çok anlamlı bir gün bizler için. Türkiye’den dünyaya açılan ve bir dünya markası olan ‘Madame Coco’nun  Avrupa’nın başkenti olan Brüksel’in en prestijli Alış-veriş merkezinde bayraktarlığını yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
Bizlere bu imkanı vererek destek olan başta ‘Madame Coco’ yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bugün yalnız bırakmayan akraba, dost arkadaş ve çok değerli müşterilerimize teşekkür ediyoruz.
Mağazamızda yüzlerce Türk tekstil  ürünleri yanında Ev dekorasyon ürünlerini de sergileyerek, müşterilerimiz. bir dünya markası olan ‘Madame Coco’ ürünlerini buluşturmayı, bu markayı Belçikalı dost ve müşterilerimize tanıştırmayı hedefledik” dedi.


Mağaza iletişim bilgileri:
Ara 02 212 11 96
m.me/MadameCocoBelgique

belgium.city2@madamecoco.com