DERGİMİZİ DURDURMA KARARIMIZDAN DOLAYI BÜYÜKELÇİ GÜMRÜKÇÜ VE BAŞKONSOLOS KARAOĞLU ÜZÜNTÜLERİNİ BİLDİRDİLER

Uzun yıllardan beri Belçika Türk Toplumunu bilgilendirme adına Türkçe yayın yapan 'Belçika Aydın Haber' dergimizin yayınını durdurma kararından dolayı, onlarca okurumuz telefonla ve sosyal medyadan yayınladıkları mesajla Belçika Aydın asbl Başkanı Zerrin Aydınve Belçika Aydın Haber Gen. Yay. Yön. Celil Gündoğdu'ya üzüntülerini bildirdi. Üzüntülerini telefon ve mesajla bildiren Brüksel Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü ve Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'da üzüntülerini dile getirerek, keşke devam etseydi' dileklerinde bulundular.

Uzun yıllardan beri Belçika Türk Toplumunu bilgilendirme adına Türkçe yayın yapan 'Belçika Aydın Haber' dergimizin yayınını durdurma kararından dolayı, onlarca okurumuz telefonla ve sosyal medyadan yayınladıkları mesajla Belçika Aydın asbl Başkanı Zerrin Aydınve Belçika Aydın Haber Gen. Yay. Yön. Celil Gündoğdu'ya üzüntülerini bildirdi.
Üzüntülerini telefon ve mesajla bildiren Brüksel Büyükelçisi Zeki Levent Gümrükçü ve Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu'da  üzüntülerini dile getirerek, keşke devam etseydi' dileklerinde bulundular.

~T.C. BRÜKSEL BÜYÜKELÇİSİ LEVENT GÜMRÜKÇÜ "EKONOMİK NEDENLERDEN DOLAYI 'BELÇİKA HABER DERGİMİZİN' YAYININI DURDURMA KARARINI OKUDUĞUNU VE ÜZÜNTÜ DUYDUĞUNU" İFADE ETTİ.

Dergimizin Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu'yu telefonla arayarak 'Belçika Aydın Haber' dergisinin yayını durdurma kararını üzüntüyle öğrendiğini belirten Büyükelçi Zeki Levent Gümrükçü "Benim de her ay yakından takip ettiğim derginizin ekonomik nedenle durdurma kararınızı üzüntüyle öğrendim. Uzun yıllardır Belçika Türk Toplumuna hizmet verdiniz. Keşke bu karar alınmasaydı. Hakkınızda hayırlısı olsun. 'Geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

BRÜKSEL BAŞKONSOLOSU DİLŞAD KIRBAŞLI KARAOĞLU ÜZÜNTÜSÜNÜ EMAİLE GÖNDERDİĞİ MESAJLA PAYLAŞTI

Sayın Celil Bey,

Bu haberi üzülerek öğrendim. Yıllardır özveriyle sürdürdüğünüz bu güzel derginin en kısa zamanda yeniden yayın hayatına dönmesini diliyorum.  

En iyi dileklerimle.  

Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu

ANVERS BAŞKONSOLOSUMUZ KORKUT TUFAN'DA ÜZÜNTÜLERİNİ BİLDİRDİ.

Korkut Tufan Celil Gundogdu Celil Bey, ben de Anvers Başkonsolosu olarak Brüksel Büyükelçimiz ve Başkonsolosumuzum düşüncelerini paylaşıyor, bundan sonrası için en iyi dileklerimi sunuyorum. Korkut Tufan

************************************

SOSYAL MEDYADA YAYINLANAN MESAJLAR:
Celil Gundogdu

EĞİLMEDİK , KIRILDIK., TÜM BASKILARA VE DUYARSIZLIKLARA RAĞMEN İLKELERİMİZDEN TAVİZ VERMEDİK...
Gulcan Kahraman
Gulcan Kahraman Cok üzgünüm. Nasil bir emek ben biliyorum....
Cafer Yildirimer
Belçika gibi yabancı bir ülkede Türkçe gazete veyahut dergi çıkarmak gerçekten büyük emek ister. Bunun zorluğunu bilen birisi olarak bir derginin yayını durdurmuş olmasına üzüldüm...
Omer Vural
Omer Vural Çok geçmiş olsun yeniden başaracağınızdan hiç şüphem yok.
Emel Köse
~Celil Bey; Gazetecilik dunyanin en zor mesleklerinden birisidir çünkü toplumların tek bilgilendirme kaynağıdır.is böyle olunca elbette zaman zaman türlü zorluklar da yaşıyor gazeteciler,maalesef bu zorlukları sizde yaşadığınız için zor ve radikal bir karar almışsınız.her ne kadar uzulsekte siz yine bizleri bilgilendirmeye aynı zamanda aydınlatmaya her zamankinden daha büyük bir azimle ve kararlilikla devam edeceginize inanıyoruz.Her zaman yanınızdayız.
Abdil Göktekin
Abdil Göktekin Elektironik sosyal ağların derğilere darbesi denebilir malesef sosyal ağlarıda iyi kullanamıyoruz gün gelir bunlarda çöker ve dergilere geri dönülür çünkü kitabın derginin gazetenin okuma zevkini elektirnik ortamdan alamayız.
Zuhal Kayhan
Zuhal Kayhan Üzücü yolunuz açık olsun
Sare Sahbaz
Sare Sahbaz Üzüldüm, geçmiş olsun, daha güzel yarınlar dilerim...
Ayfer Kirer Kuru
Ayfer Kirer Kuru Çok üzücü Gercekten
Cr Yhn
😢😢😢
Ummahan Goktas
Ummahan Goktas Allahim yardimciniz olsun
Hakinizi helal edin
Ali Çalar
Ali Çalar Hiç iyi olmadı. Allah yardımcınız olsun inşaallah. Üzüldük.
Zana Gargara
Zana Gargara Çok çok üzgünüm 😞
TC Mukadder Telyak
TC Mukadder Telyak Uzucu gecmis olsun
Halil Gonultas
Halil Gonultas Çok uzuldum sizin adınıza kendi adima belçika tûrk toplumu bu kadar mı duyarsız oldular abone senelik 50 euro idi gerçekten bilinçsiz ce ezberci bir toplum olduğumuz bir daha kendini gostermiştir yazacak çok şey var amma,. Verdiğiniz onca yil hizmetten dolayı teşekkurler sn celil abim
Bayram Sen
Bayram Sen Hakkınızda hayırlısı komşum,şartları zorlayın,kolay değil biliyorum 😑
Süphan Sevilmiş
Süphan Sevilmiş Üzüldüm Emeğinizin karşı liğı nın böyle sonuç lanmasına üzüldüm, insanların aydınlanma sı ucuz değildir ama maalesef kültürel bilgilerine değer katan derginizin güzi bir aylığını bile abartı bulmaları üzücü tarafı bu olsa gerek,,.canınız sağolsun abi yolunuz inşallah daha aydınlık olur.
Nurhan Rafet
Nurhan Rafet Cok uzucu! Haberdar oluyorduk
Tolga Ersoy
Tolga Ersoy belcıka Türk toplumu adına üzücü bir durum,bunca yıldır emek verdınız;tarafsız gazetecı kımlıyınızle örnek teşkıl ettiniz.keşke böyle olmasaydı bundan sonraki aile ve iş hayatınızda basarı temennisiyle Allah yar ve yardımcınız olsun hersey gönlünüzce olsun abi.
Kenan Sarak
Kenan Sarak 😢😢😢Çünkü harika haberler paylaşıyordunuz gerçekten.Umarım yeniden yayına geçersiniz
Sogutlu Abdil
Sogutlu Abdil ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. SİZ AZİMLİ BİRİSİNİZ İNŞALLAH TEKRAR BAŞLARSINIZ ALLAH'TAN ÜMİT KESİLMEZ.
Mustafa Campasali
Mustafa Campasali Malesef toplumumuz. Bir çok güzel şeyin farkına varamayıp yok olmasına göz yummakta dır. Üzüldüm.
Isa Kirca
Isa Kirca Herseyin hayirlisi komsum
Işık Metin
Işık Metin http://xn--idrhaberi-qkb3r.com/ sahibi olarak kaleme aldığınız yazının tamamını okudum gerçekten çok derinden üzüldüğümü belirtmek isterim. Gazetecilik kutsal ve vicdan işidir. Emeklerinize sağlık. Kendinize iyi bakın. Güzel insanlar...
Mustafa Gorgulu
Mustafa Gorgulu Üzüldüm keşke devam etsa
Yusuf Meral
Yusuf Meral Hayırlısı olsun abi rabbim daha güzel kapılar açsın sana
Cafer Yildiz
Cafer Yildiz Cok uzuldum avrupada en duyarsiz toplum uzulerek itiraf edeyim Belcika 'da yasayan kimse kusura bakmasin ama,Turk toplumudur bende sene 1990 Azerbaycan Kultur Dernegi kurdum malesef 4 yil anncak yasadi cok duyarsiz toplumuz cok uzuldum sizleri cook iyi anliyorum gecmisolsun selamlar .😭😭😭
Erdem Özkara Sahum
Erdem Özkara Sahum Artık kimse okumaya zaman ayırmıyor gazete almıyor maalesef. Digital teknoloji yayıncılığı bitirecek.
Hüseyin Aslan
Hüseyin Aslan Belçika’da yazılı yayın yapan gazete ve dergiler bir bir ekonomik sıkıntıları sebebiyle yayınlarını durdurmak zorunda kaldılar. Yazılı basın yayın bir dilin anavatanı dışındaki bir ülkede doğru bir şekilde kullanılması ve muhafaza edilmesinde çok önemli bir rol oynar... Bu açıdan bakıldığında çok yazık oldu...
Erdal Baydar
Erdal Baydar Üzücü bir durum, hayırlısı olsun hakkınızda..
Esma Caner
Esma Caner Geçmiş olsun Celil Bey. İnanın çok üzüldüm. İlk gününüzden beri, zorluklarla mücadele ederek, aydın, gerçek ve tarafsız olarak başarılı çalışmalara doğru yürüdüğümüze şahit olmuştum. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşAllah. Saygılarla
İbrahim Kanat
İbrahim Kanat Türk toplumuna verdiğin emekler için çok sağol Celil abi. Selamlar

~Eylül Lülye Celil Gundogdu Geçmis olsun Celil abi !

Kamil Türüt
Kamil Türüt Uzuldum abi. Daha iyisini yaparsin abi
Bülent Türker
Bülent Türker Üzüldüm dostum. Sen Belçikanın değil Avrupanın sesi idin. Türk iş adamlarını kınıyorum. Destek olmadıkları için. Ne zor şartlarda bunu gerçekleştirdiğini biliyorum.
Faki Edeer
Faki Edeer Çok yazık
Zeki Erol
Zeki Erol Sizi tanidigimdan bu yana. eğilip bükülmeyen kararlı bir kişilik ve gazetecilik anlayışınız değişmedi. Yurda döndükten sonra da takip ederek ilişkimizi koparmadık. Türkçe ve Türk Diline katkılarınız yadsınamaz. Emeklerinize sağlık. Dostca ve samimiydi her şeyimiz. Dostlukla kalın. Teşekkürler.
Gul Avcikurt
Gul Avcikurt Her zaman yolunuz açık olsun. Zor olanı başarmak bir zaferdir
Adnan Kotaoglu
Adnan Kotaoglu uzgunum Celıl
İsmail Erdoğdu
İsmail Erdoğdu Belçika daki Türk toplumuna gerçekten çok faydalı oldunuz, bizler kıymetini bilemedik, gönlümüz her zaman sizinle. Üzgünüm.
Leyla Pamukcu
Leyla Pamukcu Celil bey, çok çok üzüldüm. Yüreğimin bir tarafı acı içindeydi , bu haberinizle diğer tarafı da acilarla doldu.
Celil Gundogdu
Celil Gundogdu Sağol ablacığım. Biz elimizden geleni yaptık ancak insanlarımız duyarsız davrandı. Ne yapalım sağlık olsun...
Celal Köse
Celal Köse Abi üzüldüm
Kemal Kucuk
Kemal Kucuk Üzgünüm celil bey.
TC Celal Sarı
TC Celal Sarı Celil abi sizin adınıza kendi adıma çok üzüldüm. Derginiz belçika'nın sesiydi inşallah başka bir platformda gazeteci kimliğinizle size başarılar dilerim
Halil Şahbaz
Halil Şahbaz BU TOPLUMDA HALKI SAVUNMAK , HALK İÇİN YAZMAK ÇOK ZOR
Fatma Yildiz
Fatma Yildiz Üzücü bir durum 😑
Yasar Tümbas
Yasar Tümbas Gercekten hepimiz icin ùzucu bir haber bu! Keske desteklediginiz kisiler elele verip derginin devamini saglasalar?
Recep Cirik
Recep Cirik Maalesef ben de 1997-2000 yılları arasında yayımladigim Jeton dergisinin tayinini durdurnak zorunda kaldım. Artık kuracağınız bir web sitesinden takip ederek bu açığı kapatmak mümkün olur Türk ve Belçika basınına yaptığınız bu katkı takdire şayandır. Başarılı çalışmaların devamını dilerim .
Selamlar
Hatije Djelil
Hatije Djelil O ne buda nerden chikti !
Sengul Erdogan
Sengul Erdogan Haklisiniz celil abi sağlik olsun .
Canan Gol
Canan Gol Yolun acik olsun guzel abim
Bülent Yesildağ
Bülent Yesildağ Allah yardımcınız olsun, ben tekrardan eski gücünüze doneceginizi ümit ediyorum. Yeterki sizler umutlarinizi kaybetmeyin. Zamanla herşey Allahın izniyle çok güzel olacak.
Mirza Sevilmiş
Mirza Sevilmiş Üzüldüm Celil
İnanıyorum ki afakı sarmış sa Kara bulutlar
Yeşerecektir yeniden umutlar
Toplum Avrupa da nasıl bukadar
Duyarsız olabilir
Oysaki yayın organınız onlar için ısıtan ve aydınlatan güneşdi
Selamlar
Sibel Sezginci
Sibel Sezginci 😔😔😔Kelimeler şuan kifayetsiz kalıyor
Gulsum Yavas
Gulsum Yavas Cok üzüldüm , yolunuz açık olsun, Allahım büyük
Azerbaycan Belcika Dostluk Cemiyeti
Azerbaycan Belcika Dostluk Cemiyeti çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun,Malesef kıymetinizi bilemedik,Herzaman Belçikadaki toplumumuzun ışıgı oldunuz,
Gül Sevim Tutkun
Gül Sevim Tutkun üzüldük Celil bey

Kamil Sayın Doğru ve değerli medya kollarından birini kaybetti çok acı bir kayıp olarak görüyoruz inşallah en kısa zamanda tekrar faliyete başlar
Cafer Yildirimer
Cafer Yildirimer Celil abi, umarım işlerin en kısa zamanda yoluna girer ve tekrar bu hizmeti bu topluma icra edersin. Canın sağ olsun abi, o güzel canını sıkma...
Safiye Calinalti
Safiye Calinalti Çok geçmiş olsun Celil Gundogdu bey. Keşke size maddi manevi destek buluna bilseydi.
Selcuk Yazici
Selcuk Yazici Yazik bu kadar emek
Nejla Erol
Nejla Erol Çok haklısınız her güzel şeyler kayıp edilmedikçe kıymeti bilinmez maalesef

~~~BAZI ŞEYLERİN DEĞERİ KAYBOLUNCA ANLAŞILIR....