ÇALIŞMAYA DOYMAYAN ADAM, KÜLTÜR ELÇİMİZ İSMAİL ERDOĞDU.

Belçika'da ilerlemiş yaşına rağmen, genç bir insan gibi Türk toplumuna Türk kültürünün ruhunu geleceğe taşıma adına saz ve türkü kültürümüzü öğreten ve yaşatan İsmail Erdoğdu bu hafta Anvers şehrinden misafirlerini ağırladı.

Belçika’da ilerlemiş yaşına rağmen, genç bir insan gibi Türk toplumuna Türk kültürünün ruhunu geleceğe taşıma adına saz ve türkü kültürümüzü öğreten ve yaşatan İsmail Erdoğdu bu hafta Anvers şehrinden misafirlerini ağırladı.

Music Club Başkanı İsmail Erdoğdu TC Anvers Başkonsolosluğu’nda görev yapan Anvers Konsolos Mete Gönül ve Konsolosluk kademli çalışanı Mehmet Cesur’un Music Club Beringen’e yaptığı ziyarette kendilerine müzik öğrencileri ile birlikte bir Anadolıu Türkü resitali sundular.

Başkan İsmail Erdoğdu bu anlamlı buluşma için; ‘’Music Club çalışma merkezimize zaman zaman böyle değerli misafirlerimiz gelir. Bu durum bize elbette bir moral, motivasyon kaynağı oluyor, mutlu oluyoruz. Bu hafta bizleri ziyaret ederek onurlandıran TC Anvers Başkonsolosluğu’nda görev yapan Anvers Konsolos Mete Gönül ve Konsolosluk kademli çalışanı Mehmet Cesur’a çok teşekkür ederim. Bu ziyaret esnasında konuklarımızla beraberce saz çalıp türkü söyledik çay kahve içtik. Konsolosumuz Mete bey çok memnun kaldım diyerek bizlere teşekkür etti’’ dedi..

~~ gundem.be