TÜRK DERNEKLER BİRLİĞİ YILBAŞI RESEPSİYONUNA İLGİ HAYLİ BÜYÜKTÜ

Belçika üst çatı Sivil kuruluşlarından olan "˜Türk Dernekler Birliği' (UTV)'nin Yılbaşı Resepsiyonu'na ilgi hayli büyüktü.

 Belçika üst çatı Sivil kuruluşlarından olan ‘Türk Dernekler Birliği’ (UTV)’nin Yılbaşı Resepsiyonu’na ilgi hayli büyüktü.

Anvers’de gerçekleştirilen ve TDB Başkanı Hikmet Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerinin davetlilerini karşıladığı resepsiyona, Yeşiller (Groen) Parti Başkanı Meyrem Almacı, Flaman Bölgesi Milletvekili Nahima Lanjri (CD&V), Anvers İl Meclis Üyesi Fauzaya Talhaoui (SP.A), Eğitim ve Gençlikten sorumlu Willebroek Belediye Meclis Üyesi Murat Öner (CD&V), Yaşlılar ve Yoksulluktan sorumlu Borgerhout ilçe belediye meclis Üyesi, Ben van Duppen (PVDA), Anvers belediye meclis üyeleri, Belçika sivil Toplum kuruluşları ve medya mensupları katıldı.

Yapılan selamlama konuşmalarında Başkan Çakır, katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarını anlatıp tüm katılımcıların ‘Yeni Yılını’ tebrik etti.

Konuşmacılar ise, ‘Türk dernekler Birliği’nin çalışmalarını takdir ettiklerini belirterek, TDB/UTV’ye katkılarının ve desteklerinin devam edeceğini bildirdiler.

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen resepsiyonda çalışmaları içeren sinevizyon gösterimi ve ikramlarla resepsiyon programı sona erdi.