14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE ANVERS'DE BULUNAN TROYA RESTAURANT'INDA BİRARAYA GELDİLER.

'14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle, İşadamı Çelebi Taşkırdı ve eşi Ebru Eker Taşkırdı'nın, Anvers'de bulunan Troya Restaurant'da aile dostları ve arkadaşlarını bir araya getirdiği '14 Şubat Sevgililer Günü' kutlaması coşkuluydu.

'14 Şubat Sevgililer Günü' nedeniyle, İşadamı Çelebi Taşkırdı ve eşi Ebru Eker Taşkırdı'nın,  Anvers'de bulunan Troya Restaurant'da aile dostları ve arkadaşlarını bir araya getirdiği  '14 Şubat Sevgililer Günü' kutlaması coşkuluydu.

Davetliler arasında Schaerbeek Belediye Meclis Üyesi Döne Sönmez, Sanatçı Taşkın Demirsoy,  BADD Eski Başkanı İsmail Sönmez, BERK Eğitim Gönüllüleri Başkanı Zulbiye Gürsu Araz, Belçika Aydın vakfı Başkanı Zerrin Aydın ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Anvers'in gözde mekanlarından olan Troya Restaurant'ta bir araya gelen davetliler, Sanatçı Sait Alper'in ve orkestra arkadaşlarının birbirinden güzel şarkılarıyla gönüllerince eğlenmenin ve dans etmenin mutluluğunu yaşadılar. şarkılara duayen sanatçı Taşkın Demirsoy'da zaman zaman eşlik etti.

Sıcak bir ortamda geröekleşen ortamda Davetliler bir taraftan eğlenirken bir tasraftan da sohbet ederek hasret giderdiler...

Bu güzel geceyi organize eden Ebru Eker ve Çelebi Taşkırdı ailesine,teşekkür ediyoruz.