Belçika İslam Federasyonu'ndan (BİF) Sağlık Alanında Çalışanlara Teşekkür Ziyareti « İyi ki varsınız ! ».

Pazartesi günü, Korona virüsü salgını nedeniyle Belçika İslam Federasyonu (BİF) başkanı Muhammed Ünal ve BİF çalışanları yanı sıra, yardım kuruluşu olan Hasene Belçika'nın da partner olarak bulunduğu bir heyet, Brüksel bölgesinde yer alan 16 hastanenin acil servisini ve bir eczaneyi ziyaret etti.

06 Nisan 2020, Pazartesi günü, Korona virüsü salgını nedeniyle Belçika İslam Federasyonu (BİF) başkanı Muhammed Ünal ve BİF çalışanları yanı sıra, yardım kuruluşu olan Hasene
Belçika’nın da partner olarak bulunduğu bir heyet, Brüksel bölgesinde yer alan 16 hastanenin acil servisini ve bir eczaneyi ziyaret etti.

BİF heyeti sağlık alanında çalışanlara bu zor zamanlarda fedakâr hizmetlerinden dolayı kendilerine hassaten teşekkür etmeye geldiğini söyledi.

Ziyaret esnasında çalışanlara verdikleri hizmet zaten kolay olmadığını, bir de bu şartlar altında çalışmak gerçekten takdire şayan olduğunu ve bu sebeple kendilerinin yaptığı işin
toplum nezdinde çok önemli olduğunu hatırlatarak bu bağlamda BİF cemaatinin selamları ve teşekkürleri iletildi.

Sağlık alanında çalışanlara şükranın bir sembolü olarak teşekkür kartı ve hediye takdim edildi ve « iyi ki varsınız » denildi.

Ziyaretin sonunda BİF hastanelere destek ve yardım teklifinde bulunuldu.