~Saadet Gençliği Yuvasız insanlarımızın yanındaydı.

Pandemi sürecinin zor şartlarına rağmen Genç Saadet Brüksel ve Anvers mensupları evsizlerin, kimsesizlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Pandemi sürecinin zor şartlarına rağmen Genç Saadet Brüksel ve Anvers mensupları evsizlerin, kimsesizlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

İçinde bulunduğumuz kış aylarının mevsim koşullarından dolayı zor şartlar altında yaşamak zorunda kalan insanların varlığı bizleri, bu pandemi sürecinde de olsa, sokakta yaşayan insanlar adına birşeyler yapmaya zorlamıştır.

Saadet Belçika gençlik teşkilatımız üzerine düşeni yaparak kolları sıvamış, bu kış gününde sokakta yaşayan evsizlere din, dil, ırk, millet ayrımı yapmaksının, soğuktan daha iyi korunabilmek için kışlık malzeme ihtiyaçlarını bir nebze de olsa gidermek için yardım elini uzatmıştır. Organizeli bir çalışmayla tesbit edilen yaklaşık 170 evsiz insana, 3 ayrı şehirde el uzatan gençlik teşkilatımızı tebrik eder, hizmette sınır tanımayan bu gençlerin daha nice organizelere imza atmalarını temenni ederiz.

Milli Görüş ekolünün en büyük iddiası olan Adil Düzen'in kurulduğu bir dünyanın bir an evvel hayata geçirilmesiyle  evsizlerin sıcak bir yuvaya kavuştuğu, gariplerin sahiplenildiği, mazlumların feraha kavuştuğu, haklının hakkının verildiği, zalimin zulmünün son bulduğu o güzel günlerin gelmesi için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile yeni yılımızın hayırlara vesile olmasını, bütün sıkıntılarımızı geride bıraktığımız  bir yıl olmasını temenni ediyoruz.

Saadet Europe
Brüksel Bölgesi Tanıtma Başkanlığı