~~ERDOĞDU AİLESİ, EVLİLİKLERİNİ VE MUTLULUKLARINI ELLİ YILLA TAÇLANDIRDILAR

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetleri Duayen Sanatçı ve Beringen Müzik Kulübü Kurucu Başkanı, İsmail Erdoğdu ve eşi Hatice Erdoğdu Evliliklerinin 50. yılını dostlarının şahitliğinde Beringen'de pasta kesip, dansla kutladılar.

Belçika Türk toplumunun saygın şahsiyetleri Duayen Sanatçı ve Beringen Müzik Kulübü Kurucu Başkanı, İsmail Erdoğdu ve eşi Hatice Erdoğdu Evliliklerinin 50. yılını dostlarının şahitliğinde Beringen’de pasta kesip, dansla kutladılar.

Belçika’ya genç yaşta elindeki sazıyla işçi olarak gelen Halk Sanatçısı ve Saz Ustası Duayen İsmail Erdoğdu ve Hatice Erdoğdu 1972 yılında evlendiler. 2022 yılında evliliklerindeki mutluluğu, 50. yılıyla taçlandırdılar.

Örnek bir aile resmi sergileyen Erdoğdu ailesine çiçek buketleri sunan davetliler, çifti tebrik ederek “nice yıllar” dileğinde bulundular. Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın ise, Erdoğdu ailesinin yer aldığı çerçeveli bir hatıra resmi, kendilerine takdim etti.

Erdoğdu ailesinin nezih kutlama programına Brüksel Başkonsolosu Umut Deniz, Anvers Başkonsolosu Batu Kesmen, Beringen Belediye Başkanı Thomas Vints ve Heusden Zolder Başkan Yardımcısı Yasin Gül eşleriyle katıldı.

BİNDUS Genel Koordinatörü Selamet Belkıran, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın, Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu’nun da katıldığı kutlamada, Erdoğdu ailesinin dostları, saz grubu üyeleri, ailesi ve komşuları hazır bulunarak, Erdoğdu ailesinin 50. Yılında mutluluklarını paylaştılar.

DUAYEN SANATÇI ERDOĞDU: “EVLİLİĞİMİZİN 50. YILI KUTLAMAMIZDA BİZLERE EŞLİK ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER”

Dergimize açıklamada bulunan Duayen sanatçı İsmail Erdoğdu : “Eşim Hatice hanımla evliliğimizi 50 yılla taçlandırdığımız bu özel günümüzde, bizleri yalnız bırakmayan Brüksel Başkonsolosumuz Umut Deniz’e, Anvers Başkonsolosumuz Batu Kesmen’e Belediye Başkanımız Thomas Vints’e, Heusten Zolder Başkan Yardımcımız Yasin Gül’e, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın’a, BINDUS Koordinatörü Selamet Belkıran’a ve tüm konuklarımıza kalben teşekkür ediyoruz.

Güzel ülkemiz Belçika’nın Kralı Sayın Philippe başta olmak üzere, tebrik dileklerinde bulunan tüm dost, akraba ve arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz.

1972 yılında başlayan Evlilik serüvenimizi acısıyla tatlısıyla, bu yıl 2022’ye kadar taşıyarak evliliğimizi 50 yıl olarak taçlandırdık. Yaşam sizlerle çok güzel yaşamımıza renk katan tüm dostlara eşim ve kendi adıma çok teşekkür ediyor, sizlerle nice yıllara. İyi ki, varsınız…” dedi.

Belçika Kral Philippe’nin de bir kutlama mektubuyla ve Beringen Belediye Başkanı Thomas Viints’in tebrik belgesi ve hediyelerle onurlandırdığı Erdoğdu ailesi, kutlamada tebrikleri kabul eyleyip, dans edip, pasta kesip davetlilerle hatıra görüntüleri verdiler.

Duayen sanatçı İsmail Erdoğdu, Saz öğrettiği ekibiyle saz çalarak türküler söyledi.

Tecrübeli Aşçı Ümit Usta’nın Lezzetli yemek ikramıyla, program sona erdi.

Belçika Aydın Haber olarak bizler de Erdoğdu ailesinin mutluluklarını 50 yılla taçlandırdıkları günlerini tebrik ediyor, Erdoğdu ailesine sağlıklı yıllar ve mutluluklar diliyoruz.

www.belcikaaydinhaber.com