~~KEMAL İLE BEHİCE GÖRKEMLİ BİR DÜĞÜN TÖRENİ İLE DÜNYAEVİNE GİRDİLER

Belçika/Brüksel'de bulunan Iğdır ili eşrafının saygın şahsiyeti ve İşadamı H. Fahrettin Aytekin'in oğlu Kemal ile Seydi Güçlü'nün kızı "˜Behice' Görkemli bir düğün töreniyle Dünyaevine girdiler.

Belçika/Brüksel’de bulunan  Iğdır ili eşrafının saygın şahsiyeti ve İşadamı H. Fahrettin Aytekin’in oğlu Kemal ile Seydi Güçlü’nün kızı ‘Behice’ Görkemli bir düğün töreniyle Dünyaevine girdiler.

Brüksel’in prestijli salonu olan ‘Birmingham Palace’de gerçekleşen düğünde ailesi, dostları ve akrabaları Aytekin ve Güçlü ailelerinin mutluluğuna ortak oldular. Aytekin ve Güçlü aileleri davetlilerini kapıda karşılayarak, tebrikleri kabul ettiler.

Davetliler içerisinde yeğeninin mutluluğunu paylaşan Sanatçı ve İşadamı Kasım Karaca yanında Belçika Federal Milletvekili ve Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır, Damat’ın abisi Muhammed Aytekin, amcaları Mehmet ve Hüseyinali Aytekin yeğenlerinin mutluluğunu paylaşarak gençleri tebrik ettiler.

Kalabalık davetlinin katıldığı törende, genç çiftler Kemal ve Behice, davullar eşliğinde sahne aldı. Görsel Şovlarla dansa başlayan çifte daha sonra, akrabaları ve davetlilerde eşlik ederek, gönüllerince eğlendiler. Azerbaycan havalarıyla başlayan tek oyunlar, ardından halaylar çekildi.

Damat Kemal Aytekin ve Gelin Behice Güçlü’nün arkadaşları ile gönüllerince oyun oynayıp, tebrikleri kabul ettiler.

Görsel Şovlar içerisinde gece boyu oyunlara eşlik eden Gelin ile Damat’ın pasta kesimi ve takı töreniyle düğün sona erdi.

**************************

Belçika Aydın Haber olarak Aytekin ve Güçlü ailelerini tebrik ediyor genç çift Kemal ve Behice’ye ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

www.belcikaaydinhaber.com