~~"¹UD GROUP"º BÜYÜME"ºYE DEVAM EDİYOR TRANSPORT, LASTİK MAĞAZASINDAN SONRA, ÖZEL OTO TEMİZLEME İŞYERİNİDE AÇTI

Aslen Iğdır ilinden bir aileye mensup olan İşadamı Ümit Demirtekin genç işadamı olarak, içinde üç aile şirketin olduğu "˜UD GROUP'un kurucusu ve genel koordinatörlüğünü başarıyla yürütmekte.

Belçika Türk toplumunun gençleri her geçen gün farklı bir sektörde işalanı açmaya devam ediyor. Belçikalı Ekonomi çevrelerinin de takdirle karşıladığı işyerleri, iş sahipleri ve yeni iş arayanlara da istihdam oluşturmakta.

Aslen Iğdır ilinden bir aileye mensup olan İşadamı Ümit Demirtekin genç işadamı olarak, içinde üç aile şirketin olduğu ‘UD GROUP’un kurucusu ve genel koordinatörlüğünü başarıyla yürütmekte.

Demirtekin, National-International Transport, Oto Lastik galerisi ve oto yıkama mekanıyla hizmet vermekte.

Merkezi Brüksel’de bulunan ‘UD Group’, ‘Auxi Pneu’ mekanlarına bir yenisi olan ve Machelen’de bulunan ‘Gold Detailing’i ekleyen başarılı genç işadamı, çalışmaları ile ilgili olarak dergimize şu açıklamalarda bulundu:

“İlk olarak, bir aile şirketi olarak transport hizmeti dahilinde ‘UD GROUP’u kurduk, Ardından ‘ Lastik sektöründe hizmet veren ‘AUXI PNEU’u kurmuştuk. İlerleme ve genişleme anlamında tek tek hayata geçirmeyi düşündüğümüz şirketlerimize , alanında son derece teknik olan Oto yıkama mekanımız olan ‘Gold Detailing’i ekledik. Bu mekanımızda şimdilik randevu usulüyle araçları yıkamayı hedefliyoruz. Sosyal medya hesaplarımız üzerinden alınan randevularla bir müddet çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Amacımız şirketimizi büyüterek her sektörde hizmet vererek üzerinde yaşadığımız Belçika ekonomisine katkıda bulunmaktır. Açtığımız yeni işletmelerimizde onlarca kişiye de istihdam yaratmaktayız.

İşimizi bilinçli ve son teknoloji imkanlarıyla hayata geçirmekteyiz. Edindiğimiz tecrübeleri, yeni iş imkanlarıyla hayata geçireceğiz.

Çalışmalarımızda öncelikle her daim yanımda olan babam Sucettin Demirtekin’e, aileme, akrabalarıma ve tüm müşterilerimize kalben teşekkür ediyorum.

Açılışımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılan ve tebrik dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyor.

www.belcikaaydinhaber.com