KARİYER SÖYLEŞİLERİNİN ÜÇÜNCÜ KONUŞMACISI TOSED BAŞKANI AVUKAT BAŞAR YILMAZ'DI

T. C. Brüksel Başkonsolosluğu ile TOBB-İKV Brüksel Temsilciliği, Belçika'da eğitim gören Türk öğrencileri iş yaşamında başarılı olmuş kişilerle biraraya getirmek amacıyla, Kariyer Söyleşileri etkinlikleri düzenlemektedir. Bu çerçevede, Kariyer Söyleşileri dizisinin üçüncüsü, 7 Aralık 2022 Çarşamba günü Avukat Başar Yılmaz'ın katılımıyla TOBB Brüksel Temsilciliği'nde gerçekleştirilmiştir.

T. C. Brüksel Başkonsolosluğu ile TOBB-İKV Brüksel Temsilciliği, Belçika’da eğitim gören Türk öğrencileri iş yaşamında başarılı olmuş kişilerle biraraya getirmek amacıyla, Kariyer Söyleşileri etkinlikleri düzenlemektedir. Bu çerçevede, Kariyer Söyleşileri dizisinin üçüncüsü, 7 Aralık 2022 Çarşamba günü Avukat Başar Yılmaz’ın katılımıyla TOBB Brüksel Temsilciliği’nde gerçekleştirilmiştir.

Yaklaşık 30 kişinin katıldığı etkinlikte, Başkonsolosumuz Umut Deniz katılımcılara hitap etmiş, daha sonra Avukat Başar Yılmaz gençlerimizle hukuk alanındaki tecrübelerini paylaştığı bir sohbet gerçekleştirmiştir. Konuya ilişkin Başkonsolosluğumuz sosyal medya paylaşımları aşağıda istifadelerinize sunulmuştur.


https://twitter.com/brukselbk/status/1600879096766267399?s=48&t=vU28dXd1OyZBtbpKh-EDKw