75 MİLYON TÜRK HALKI BARZANİ'DEN DEĞİL ATATÜRK VE DENKTAŞ'TAN GURUR DUYUYOR!.../ CELİL GÜNDOĞDU

AK Parti Kongresi’nde, Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani kürsüye çıkarken 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları atıldı. Bu sloganları şiddetle kınıyoruz. Bu sloganlar, Türkiye halkının duygusunu asla yansıtmamaktadır.

AK Parti Kongresi’nde, Kürdistan Bölgesel Yönetim Başkanı Mesud Barzani kürsüye çıkarken 'Türkiye seninle gurur duyuyor' sloganları atıldı. Bu sloganları şiddetle kınıyoruz. Bu sloganlar, Türkiye halkının duygusunu asla yansıtmamaktadır.
 
 Türk halkının duygusunu yansıtmayan bu sloganlar bazı AKP'lileri memnun edebilir. AKP'liler kendi düşüncelerini yansıtabilirler. Ancak AKP'liler, Türk halkı adına eli kanlı (PKK) katillerin hamiliğini yapan bir lideri takdir etme yetkisine sahip değillerdir.
Türk halkının evlatlarını şehit eden eli kanlı terör örgütü PKK'nın hamiliğini yapmaktan çekinmeyen Irak Kuzey Kürt Bölgesi lideri Barzani'den Türk halkı gurur duyamaz. Türk halkının gurur duyacağı Türk liderler Atatürk ve Denktaş'tır.
TÜRKİYE GÜNDEMİNDEN ÇIKARILAN KKTC'NİN
SURİYE VE KUZEY IRAK KADAR KIYMETİ YOK MU ?
 
Türkiye yi yönetenlerin Suriye, Kuzey Irak'ı bir kenara bırakarak, kendi yavru vatanı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden (KKTC) ilgilenmeleri gerekmez mi?
Bir yılı aşkın bir zamandır KKTC ne hükümetin ne de medya'nın gündeminde yok. Neden acaba? Suriye ve Kuzey Irak için gösterilen hassasiyet, Rumların insafsız baskılarına terkedilmiş Kuzey Kıbrıs Türk halkı için neden gösterilmiyor. Başbakanın tüm gündemi Suriye, Kuzey Irak ve Ortadoğu. Neden KKTC yok?
Suriyeli ve Iraklı muhalif liderlerin yoluna güller seren İktidar temsilcileri, KKTC'li hiç bir liderle ilgilendiğine şahit olmaktayız. Bunun nedeni ni çok merak ediyoruz.
Kongre salonlarında Türk dünyasının liderleri Atatürk ve Denktaş'tan bahsetmeyenlerin, PKK Hamisi bir liderle gurur, duyacak hale gelmeleri şehitlerimizin ruhunu incitmiştir.
Türk halkının duygusunu yansıtmayan 'Türkiye Barzani'den gurur duyuyor' sloganı atanları bağlar. Eline kan bulaşmış liderlerle Türk halkı asla gurur duymaz ve gurur duymayacaktır.
Bizim gurur duyduğumuz asıl liderler, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin Lideri Denktaş ve aziz şehitlerimizdir.
Kuzey Irak Kürt Bölgesini Kuran Aşiret lideri olan Barzani'yle asla gurur duymayacağız.
Özünden, kökünden gurur duymayanlar, Türk halkı önünde gölge etmesinler, fazla ihsan istemiyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti'nin önüne 2023-2071'i vizyon olarak hedefe koyanlar, Barzani ve Haşimi gibi liderlerle bu vizyona ulaşamazlar. Büyük vizyon büyük liderlerle oluşur...
Diğer ülke halklarının özgürlük mücadeledini ateşleyen Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef ve ilkelerinden uzak bir anlayışa bu vizyonlara ulaşılamaz.
Saygılarımla....