ERDOĞDU AİLESİ EVLİLİKLERİNİN 45. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI...

~~Belçika Türk toplumunun ilklerinden olan duayen sanatçı İsmail Erdoğdu ve eşi Hatice Erdoğdu evliliklerinin 45. Yıldönümünü aile dostlarıyla birlikte nezih bir yemek de kutladı.

~~Belçika Türk toplumunun ilklerinden olan duayen sanatçı İsmail Erdoğdu  ve eşi Hatice Erdoğdu evliliklerinin 45. Yıldönümünü aile dostlarıyla birlikte nezih bir yemek de kutladı.

Mutluluklarının 45. Yıldönümünde İşadamı Zeki Yalçın eşi Nurten Yalçın, Belçika Aydın Vakfı Başkanı Zerrin Aydın ve Belçika Aydın Haber Genel Yayın Yönetmeni Celil Gündoğdu Erdoğdu ailesinin mutluluklarına eşlik ettiler.

Brüksel’in gözde mekanlarından olan Lale Pizza’da mutluluklarını anılaştıran Erdoğdu ailesi, mutluluklarının 45. Yılını taçlandırmanın onur ve gururunu yaşadılar.

Elindeki sazı ve gönlündeki türkülerle Belçika’ya ilk gelenler arasında yer alan genç İsmail Erdoğdu yıllar sonra emekliye ayrılarak Anadolu’muzun güzel kültürü sazı ve sözüyle binlerce genç ve çocuğa aşıladı. Binlerce genç bir taraftan Anadolu’nun en güzel enstürmanlarından olan sazı çalarken, bir taraftan da Anadolu’muzun türkülerini Avrupa’nın başkentinde yankılandırmaktalar.

Erdoğdu ailesi mutluluklarının sırrını gençlere şu şekilde aktarmaktalar. “Gençler öncelikle birbirlerine karşı sevgili, saygılı ve dürüst olsunlar. Hayatın zorluklarına karşı dirençli ve umut içerisinde olsunlar. Üretken ve dostane komşuluk ilişkileriyle çevrelerine örnek insan olsunlar. Varlık ve yoklukta tahammüllü ve hoşgörülü olsunlar. Mümkün olduğunca her zaman her yerde beraber olmaya dikkat etsinler. Mutluluklar insanların elindedir. Sevgi, saygı, samimiyet, hoşgörü mutluluğun önemli anahtarlarıdır.Bizleri bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Belçika Aydın Haber olarak Erdoğdu ailesine nice mutlu yıllar diliyoruz....

www.belcikaaydinhaber.com